Informació general

El coordinador territorial de Joventut assegura que la Generalitat estarà al costat dels ajuntaments per mantenir els serveis que s'ofereixen al jovent

Per Redacció

Mercè Dalmau, Joan Plana i Laura Mellau, ahir a l'Ateneu Juvenil de Cambrils

L'alcaldessa de Cambrils –Mercè Dalmau–, i la regidora de Joventut i Relacions Cíviques –Laura Mellau– van reunir-se ahir al migdia amb el coordinador territorial de la Secretaria de Joventut de la Generalitat de Tarragona, Joan Plana. La trobada, que va tenir lloc a l'Ateneu Juvenil de Cambrils, va servir per a que el coordinador conegués les instal·lacions de primera mà i per parlar de les previsions de futur.

En aquest encontre, Joan Plana va afirmar que donar serveis a la joventut és fonamental per preparar-la i que, en aquesta línia, la Generalitat estarà al costat dels ajuntaments en una aposta per mantenir els serveis. El coordinador va valorar molt positivament el servei que ofereix el Punt d’Informació Juvenil (PIJ) de Cambrils, el Servei d’Habitatge Jove, el Servei d’Assessorament Laboral (SAL) i d'altres serveis que es donen des de l’Ateneu Juvenil cambrilenc. Plana va assegurar també que Cambrils té un dels serveis de joventut més complets del Camp de Tarragona.

Comenta aquest article