Informació general

La Generalitat concedeix la Medalla del Turisme de Catalunya al cambrilenc Joan Albert Campos

Per Redacció



Imatge d'arxiu de Joan Albert Campos
La Generalitat de Catalunya, a proposta de l'Estació Nàutica Costa Daurada, ha concedit la Medalla del Turisme de Catalunya al cambrilenc Joan Albert Campos en reconeixement als seus mèrits acumulats durant els darrers anys, amb la creació i consolidació d'un nou producte turístic com són les estacions nàutiques.

Fundador i impulsor de l'Estació Nàutica Costa Daurada

De fet, Joan Albert Campos va ser el fundador de l'Estació Nàutica Costa Daurada l'any 2001 i fins l'any 2005 en va ser el seu president. Actualment encara hi està vinculat. Durant aquest període es va crear la central de reserves de l'Estació Nàutica i es van crear tres bases nàutiques (infraestructures de coordinació d'activitats i venda) a Salou, Cambrils i Miami Platja. També va impulsar la Cultura del Mar a les escoles amb setmanes blaves escolars i va impulsar la posada en marxa de la Fira Marítima organitzada entre Cambrils i Salou. Els anys 2004 i 2005, com a president de l'Associació Catalana d'Estacions Nàutiques (ACEN) va signar acords amb Turisme de Catalunya per a la promoció del turisme nàutic a nivell internacional. D'altra banda, també se signa un acord amb el Club Súper3 per a la promoció de la Cultura del Mar. Entre els anys 2005 i 2009 com a president de l'Associació Espanyola d'Estacions Nàutiques (AEEN), s'aconsegueix que l'AEEN sigui la primera Agrupació Empresarial Innovadora del sector turístic reconeguda pel Ministeri d'Indústria Turisme i Comerç. Se signa l'acord marc i convenis anuals amb TurEspaña, Segittur i vuit comunitats autònomes. També s'impulsat l'Observatori de Turisme Nàutic i el Laboratori de Productes. Actualment, Joan Albert Campos ocupa la vicepresidència primera de l'Associació Espanyola d'Estacions Nàutiques i és president d'Honor de la Federació Europea d'Associacions Nacionals d' Estacions Nàutiques.

L’acte de lliurament de la Medalla del Turisme es farà el 12 de desembre al Palau de la Generalitat, a Barcelona, en el transcurs d’un acte que serà presidit pel president de la Generalitat, Artur Mas.

Comenta aquest article