Esports

Greus aldarulls en el partit de categoria juvenil disputat entre el Cambrils United C i el Mas Pellicer

Per Lluís Rovira i Barenys

Un moment de la picabaralla que va tenir lloc el diumenge al matí als camps municipals de futbol

Greus aldarulls els que es van viure aquest passat diumenge al matí en la disputa del partit de la categoria juvenil entre el Cambrils United C i el Mas Pellicer. En un moment determinat del partit, els jugadors del Mas Pellicer van saltar del terreny de joc i es van barallar amb els espectadors cambrilencs. Un dels espectadors va haver de ser atès per contusions a l'estómac i fetge i traslladat amb ambulància a un centre assistencial.

Violència fora de lloc

Segons han explicat testimonis presencials dels fets, la virulència dels fets va ser insòlita i molts no recordaven haver vist res igual després de molts anys de ser espectadors de futbol de diferents categories pels camps de futbol territorial. El desencadenant de tot plegat va venir arran de la senyalització d'un penal a favor del Cambrils quan el resultat era d'empat a u. Segons testimonis dels fets, l'àrbitre va xiular el penal i dos dels jugadors del Mas Pellicer van agredir al jugador cambrilenc que havia protagonitzat la jugada i que estava estirat sobre el terreny de joc. Com a conseqüència d'això, l'àrbitre va expulsar als dos jugadors visitants. El públic, a més, els va recriminar aquesta acció i va ser llavors quan una bona part dels jugadors del Mas Pellicer i membres del cos tècnic, es van encarar amb els seguidors cambrilencs i van començar els aldarulls. Cal dir que alguns dels jugadors del Mas Pellicer es van treure de seguida la samarreta per tal de què no se'ls pogués identificar amb el número. Algun també va fer servir les botes com a eina colpejadora. Els incidents es van perllongar una bona estona fins que van aparèixer diferents dotacions dels Mossos d'Esquadra, Guàrdia Civil i Policia Local.
Segons fonts del club cambrilenc, el Mas Pellicer està acumulant un historial d'incidències, gairebé cada setmana. Ara s'està a l'espera de la sanció que els pugui aplicar la Federació, demà dimecres, i la setmana vinent se sabrà si s'ha de reprendre el partit amb el llançament del penal i amb la disputa dels 20 minuts que faltaven fins a la finalització del partit.

Comenta aquest article