Informació general

Els cuiners cambrilencs Joan Bosch i Diego Campos i l'Escola d'Hoteleria i Turisme participen en la Cita gastronòmica contra el càncer a Tarragona

Per Redacció

Foto de grup dels cuiners que van participar en l'elaboració del sopar benèfic

El passat divendres 11 de novembre, es va celebrar la Cita gastronòmica, sopar a benefici de la Fundació Carreras i la Lliga Contra el Càncer, organitzat per Marco Borromeo del Palau del Baró, Àngel Jiménez del Complex Educatiu de Tarragona i Ignasi Basora, d'Apath. El sopar es va fer al complex educatiu de Tarragona (antiga Universitat Laboral).

Aquesta cita gastronòmica va comptar amb la participació de les tres estrelles Michelin de la demarcació de Tarragona:  Joan Bosch, del restaurant Can Bosch; Diego Campos, del Rincón de Diego i Francesc López, de l'Hotel Villa Retiro. Els cuiners van estar acompanyats per membres de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils i de Marco Martins, pastisser de pastissos de Crema i Gabri Olivier, de Gelats Artesans, a més de l’organitzador, Marco Borromeo.

A la cita van assistir 250 persones de la societat tarragonina i reusenca en una mostra de solidaritat cap a les entitats a les quals anaven destinats els recursos que es van generar: la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre i la Fundació Carreras. La vetllada va comptar amb el sorteig de diferents obsequis cedits per diferents establiments de la ciutat així com de les entitats participants i amb l’actuació del grup Forumbrass.

Comenta aquest article