Victòria agònica del FC Cambrils i espectacular ratxa de victòries del CH Cambrils, en handbol, que el situen líder en solitari

Disputa per la pilota en el partit jugat ahir a la tarda entre el FC Cambrils i el Vila-seca

Segona Catalana

FC Cambrils 1 - Vila-seca 0

Partit molt disputat i jugat amb força intensitat per part dels dos equips. El Vila-seca, amb entrenador nou, tot i ser el penúltim classificat, va plantar cara i va tenir un parell de clares ocasions de gol durant la primera part que no va saber aprofitar mentre que el FC Cambrils, poc abans de la mitja part, també va disposar d'una bona ocasió per avançar-se al marcador. A la segona part el Cambrils va sortir amb més convicció i als cinc minuts de la represa, Álex feia l'únic gol del partit i que valia tres punts molt importants. En aquesta segona part el Vila-seca encara va disposar d'una altra clara ocasió de gol que el porter del Cambrils va neutralitzar amb una gran aturada. Amb aquest resultat, el FC Cambrils se situa en l'onzè lloc de la classificació.
La propera setmana el FC Cambrils jugarà al camp del Roquetenc.

Tercera Catalana

La Selva del Camp 0 - Cambrils United 0

Partit sense gols el que van disputar el Cambrils United i La Selva del Camp. Durant la primera part no hi va haver oportunitats clares de gol. A la segona part, el Cambrils United es va acostar més a la porteria rival però els jugadors cambrilencs no van estar encertats de cara a gol. Cal dir que a falta de tres minuts per a l'acabament del partit un jugador de la Selva del Camp va tenir una clara oportunitat de marcar en un u contra u amb Daniel Vidal, el porter cambrilenc. El porter va desfer l'oportunitat i el partit es va acabar amb el resultat de 0 a 0 inicial.
El Cambrils United jugarà la propera setmana a casa davant l'Hospitalet de l'Infant.

L'Hospitalet de l'Infant 2 - Marina 1

El Marina va perdre els tres punts dels partit contra un dels equips que aspira a pujar de categoria a final de temporada. Els cambrilencs van demostrar un bon joc a les dues parts del joc i van aconseguir avançar-se al marcador al minut 15 de la primera part amb un gol de Carles. En els minuts de descompte de la primera part, l'Hospitalet va marcar el gol de l'empat. La segona part va començar amb el domini del Marina durant bona part del partit i en els minuts finals, l'Hospitalet va marcar el gol de la victòria.
El proper partit del Marina serà a casa contra l'Icomar.

Quarta Catalana

Vilafortuny 2 - Les Borges del Camp 2

El Vilafortuny va demostrar un gran joc davant de l'equip més golejador de la categoria amb 63 gols a favor i 11 gols en contra. La primera part va estar força igualada i el Vilafortuny va comptar amb jugades per marcar un gol però finalment, al minut 41, Les Borges es va avançar al marcador.  La segona part va començar amb el domini de Les Borges i al minut 7, va marcar el segon gol del partit. El Vilafortuny es va posar les piles i al minut 22, Jose va marcar el 1-2 i, al minut 31, Pelos va marcar, de penal, el 2-2.

El proper partit del Vilafortuny serà a casa del Mont-roig.

La Parròquia CEVG 76 - CB Cambrils 69

Derrota del CB Cambrils a Vilanova i la Geltrú en un partit que va tenir un guió semblant al de la setmana anterior. Els cambrilencs van anar pel darrera en el marcador des de l'inici del partit fins a falta de cinc minuts per a l'acabament en què van aconseguir agafar un avantatge de dos punts. Els vilanovins van reaccionar de seguida i van tornar a donar la volta al marcador per acabar guanyant el partit per set punts de diferència.

La propera setmana el CB Cambrils juga a casa contra el CB Salou.

Un excepcional Cambrils va derrotar, aquest passat dissabte, al Molins de Rei i s'ha col·locat líder en solitari de la classificació

Handbol

CH Cambrils 39 –  CE Molins de Rei 31

Sisena victòria consecutiva la que va aconseguir aquest passat dissabte l’equip cambrilenc, que s’ha col·locat líder en solitari de la classificació del seu grup de segona catalana, a pesar d’haver disputat un partit menys que els seus rivals. El partit, que enfrontava els dos primers classificats, va respondre a les expectatives amb un gran espectacle i molts gols, que va fer vibrar el públic assistent.

Els cambrilencs van saltar a la pista molt concentrats i ja des del primer moment van prendre la iniciativa en el marcador, obrint distàncies de fins a cinc gols (8-3). Coincidint amb l’equador de la primera meitat els visitants van reaccionar i gràcies a un parcial de 0-5, van restablir la igualtat (12-12). Però els locals van recuperar la iniciativa i van arribar al descans amb dos gols d’avantatge (21-19), però amb el partit per decidir en la segona meitat.

El segon acte va començar com el primer i els cambrilencs van ampliar les distàncies fins als quatre o cinc gols, gràcies a la millora del nivell defensiu. Durant bona part del segon temps, es va mantenir la mateixa tònica, fins que a poc més de deu minuts per al final els locals van patir una exclusió i els del Baix Llobregat es van apropar a tres gols i van tenir opció de posar-se a dos, però la van desaprofitar. Llavors unes protestes dels visitants van suposar una doble exclusió per a ells i els cambrilencs no van fallar, van tornar a posar cinc gols de distància i ja van jugar a plaer fins al final, aconseguint una màxima diferència de vuit gols amb el (39-31) final.

La setmana vinent els cambrilencs tornen a jugar a casa contra el Sant Joan Despí, esperant seguir amb la ratxa de triomfs i mantenir el liderat.

Handbol Base:

Juvenil masculí: H Coop. Sant Boi 27 – CH Cambrils
38
Cadet masculí: CH Sant Llorenç Sant Feliu 19 – CH Cambrils 26
Cadet femení: CH cambrils 24 – CH Sant Esteve Sesrovires
23

Espectacular remuntada del CFS Laguna en el partit disputat aquest passat dissabte contra el Sant Vicenç

Futbol Sala

Tercera divisió nacional

CFS Laguna Cambrils 4 - Sant Vicenç CFS 3

El Laguna va jugar un dels millors partits de la temporada contra el Sant Vicenç i va marcar el gol de la victòria a 20 segons del final. El Laguna va començar dominant el joc però no el marcador, ja que va tenir fins a quatre ocasions de gol abans que el Sant Vicenç s'avancés al marcador en una jugada personal per banda que creuava el segon pal per marcar en el minut 15. Minuts després, van marcar el segon gol, resultat amb el que van anar al descans. El gran protagonista de la primera part va ser el porter visitant, que va aturar fins a sis ocasions de gol.

La segona part va ser la de la remuntada del Laguna. Al minut 21, Alber va marcar el primer gol amb una passada magistral de Pitu. Al minut 27, el Sant Vicenç marcava l' 1-3. Al minut 31, hi va haver un penal a Cristian i el va llançar Pitu i el porter visitant el va parar. Al minut 32, els cambrilencs van sortir amb porter jugadors i al minut 25, va arribar el segon gol, obra d'Alber. Al minut 35, Alex va aconseguir l'empat i, a falta de dos minuts per acabar el joc, Alber va marcar el gol de la victòria.

El proper partit del Laguna serà a casa del Pallejà FS, el segon classificat del grup.

Preferent Catalana

Futsal Valls 1 - CFS Mediterrani G.Sirvent 2

El Mediterrani va sumar tres punts molt importants de cara a les seves aspiracions d'estar en els primers llocs de la classificació, gràcies a la victòria aconseguida a la pista del Futsal Valls per un apretat 1 a 2 en un partit no apte per a cardíacs, ja que durant tota la segona part el Valls va posar setge a la porteria del Mediterrani per tal d'empatar el partit.

El Mediterrani es presentava a la pista del Valls amb dues baixes molt importants i amb la necessitat de sumar els tres punts després de la darrera derrota. El Mediterrani es va veure dominat pel conjunt local durant tot el partit i pràcticament només es va dedicar a defensar els continus atacs de l'equip vallenc, atacs que no van tenir premi durant la primera part ja que els pals en ocasions, la defensa en altres i sobretot la bona actuació del porter Raul, van impedir al Valls inaugurar el marcador. Gràcies a  dos contraatacs de Fran com a assistent i Marce com a golejador van fer que el Mediterrani pogués marxar al vestuari amb una avantatge de dos gols sense pràcticament haver creat gaire perill a la porteria del Valls , això sí mostrant, a diferència d'altres partits, una gran efectivitat de cara a porteria.
A la segona part la tònica va ser la mateixa. Tot i el domini de la pilota per part del  Valls, David va disposar, a sis minuts del final del partit, d'una oportunitat per  sentenciar el partit, però el seu xut va ser aturat pel porter local. Pocs instants després, el Valls obtindria el premi a la seva constància i aprofitant un rebuig  del porter Raul després d'un xut llunyà, el Valls escurçava diferències i donava emoció als instants finals del partit. Al tram final del partit el Valls va sortir amb porter jugador, però tot i disposar d'un parell d'ocasions clares per empatar el partit,el marcador ja no es va moure, i es va arribar a la fi  amb el resultat de 1 gol a 2 a favor del Mediterrani.
La propera setmana el Mediterrani jugarà a casa contra el Salou FS.

Hoquei

Primera Catalana

CP Cornellà 4 - Cambrils CH 7

Partit d’hoquei jugat el diumenge al migdia i que va començar amb les anades i vingudes típiques dels primers minuts dels partits d’hoquei, fins que a 21:54 minuts de finalitzar la primera part, una jugada ben portada per l’equip local fa pujar el primer gol al marcador (1-0). Quatre minuts més tard, una jugada del jugador cambrilenc Engelbert acaba en gol, fent l’empat al marcador (1-1), el partit va continuar amb moltes ocasions per ambdós equips fins que, a manca de 8:30 de finalitzar la primera part, una jugada d’equip del Cambrils va finalitzar amb una molt bona rematada del jugador Jordi Mirado, fent pujar el segon gol al marcador (1-2). A 7:28 per finalitzar la primera part, el bon joc de l’equip cambrilenc es va veure recompensat amb un altre gran gol del Jordi Mirado, fent pujar el tercer gol (1-3), finalitzant amb aquest resultat la primera part.

La segona part va començar de la mateixa manera que havia acabat la primera amb molt bon joc del Cambrils, però un robatori de la bola per part del Cornellà va fer que amb un ràpid contraatac fessin el segon gol (2-3). A manca de 17:57 minuts per finalitzar el partit, el jugador del Cambrils Engelbert va pujar al marcador de falta directa el quart gol visitant (2-4). Després del quart gol del Cambrils, el Cornellà va practicar els millors minuts d’hoquei i fruit d’aquest bon joc van marcar el tercer gol (3-4), fruit del desconcert dels cambrilencs i a 4:58 de la fi del partit el Cornellà va fer el gol de l'empat en una jugada molt ben elaborada (4-4). Tot semblava que acabaria en remuntada del Cornellà, però els cambrilencs, a manca de 4:35 minuts de finalitzar el partit, el jugador Francesc Arcos va fer el cinquè gol (4-5). Uns minuts de gran joc visitant va donar lloc a que de falta directa, el jugador Engelbert fes el sisè gol (4-6), i a tres segons de finalitzar el partit el mateix jugador Engelbert va fer el setè i definitiu gol (4-7) en que va acabar el partit i els tres punts han viatjat cap a Cambrils.

El proper partit del Cambrils serà a casa del CH Juneda.

Tennis taula

Preferent
Almoster "B" 2 - Cambrils "A" Autoplancha Platino 4
Victòria de l'equip cambrilenc que, amb un partit ajornat es manté entre els dos primers classificats del grup. Cal destacar l'actuació dels jugadors locals Josep Pajuelo, Alfredo Vázquez i Sergi Arribas.

Segona territorial
AE Reus "B" 1 - Cambrils "B" Dynamic System 5
Còmoda victòria del Cambrils que està actualment en la segona posició del seu grup. Gran actuació de Marc Marchante, David Martínez i Carles Ferrer.

Tercera territorial grupo A
Cornudella "B" 0 - Cambrils "C" Fonda Montserrat 6
Clara victòria i domini total dels cambrilencs amb Isaac Aguado, Joan Velasco i Miguel Ángel. L'equip es manté invicte.

Promoció base: No van jugar aquesta jornada. L'equip cambrilenc de base ocupa la segona posició de la classificació.