Societat

Es presenta la campanya "Barri Antic, una galàxia de botigues", una iniciativa de Vilacentre que unirà comerç i astronomia

Per Pau Fortuny

La presentació de la campanya va tenir lloc a la cafeteria Mar de Tierras, amb l'assistència de la regidora Carme Cros

El passat divendres al vespre va tenir lloc a la cafeteria Mar de Tierras, l'acte de presentació de la campanya "Barri Antic, una galàxia de botigues". Aquesta campanya és una iniciativa comercial entre l’associació Vilacentre i l’Associació Torroja d’Astronomia. A l'acte hi va ser present la regidora de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cambrils, Carme Cros.

La campanya consistirà en una exposició de fotografies de temàtica astronòmica de gran qualitat –pertanyents a l'arxiu de l'Associació Torroja d'Astronomia– que s'instal·larà a l’aparador o a un lloc visible de les diferents botigues participants. Aprofitant aquesta mostra, des de l'associació Vilacentre també es durà a terme una nova acció comercial que consistirà en que tots els comerços participants en aquesta campanya seleccionin un "producte estrella" del seu establiment per tal de promocionar-lo durant aquests quinze dies a un preu especial.

Aquesta iniciativa tindrà lloc entre els dies 15 i 30 de novembre, coincidint amb la Setmana de la Ciència, i comptarà amb 19 establiments participants: el Mercat Municipal de la Vila, Òptica Art Visual, Crit Reclams, Globos Delicatessen, Tarambana, Tremosa, Secrets, 1, 2, 3, Pica Paret Joguines, Barberia Panisello, Quin Cacau!, Carlin, Fresh!, El vestidor, Mvseo, Pinsos Martí, Drogueria Recasens, La Donna, La Ginesta i Mar de Tierras.

Una de les fotografies que s'exposa en aquesta campanya

Comenta aquest article