Toni Calderón guanya la tercera edició de la Cursa de Muntanya de la Riera de Gaià

El cambrilenc durant la cursa a Riera de Gaià, el passat diumenge

El passat diumenge 6 de novembre es va celebrar a la població de la Riera de Gaià, la tercera edició de la cursa de muntanya. La prova consistia en superar un total de 20 quilòmetres amb 500 metres de desnivell positiu. El cambrilenc Toni Calderón va prendre part en aquesta cursa.

A les 9:30 hores i amb més d'un centenar de corredors es donava el tret de sortida des de la població per tal de recórrer els 20 quilòmetres. Des d'un bon principi, Toni Calderón va encapçalar la cursa fins arribar a la mateixa població cobrint tota la distància amb un temps total d'1 hora i 36 minuts, traient més de cinc minuts al segon classificat.

La propera participació de Calderón serà el diumenge 27 de novembre al Trail Arbeca amb un recorregut de 30 quilòmetres, per tal de començar a preparar la temporada vinent.