La judoka cambrilenca Carla Garcia queda cinquena en la Copa Govern d'Andorra 2011

Imatge d'arxiu de la judoka cambrilenca Carla Garcia

La judoka cambrilenca Carla Garcia va quedar cinquena en el Tornei Internacional "Copa Govern d'Andorra 2011", celebrat el passat 29 d'octubre al pavelló Joan Alay d'Andorra la Vella. Més de 200 judokes, provinents majoritàriament d'Andorra, França, València i Catalunya, van participar en aquest torneig internacional situat dins del període preparatiu de la temporada.  La cambrilenca va participar en la categoria de pes de -57 Kg i va realitzar un total de quatre combats.

El primer combat el va disputar contra una judoka francesa, amb la que anava perdent, i a falta de poc menys de dos minuts per finalitzar, la Carla la va aconseguir projectar, guanyant de ippon. El segon combat el va realitzar contra una judoka catalana, amb la qual mai havia competit, ja que aquesta categoria de pes torna a ser nova per la Carla. Tot i així, la va aconseguir guanyar d’immobilització després d’haver-la projectat.

A la tarda, la cambrilenca no va tenir sort, ja que es va haver d'enfrontar contra la judoka que la va eliminar en el passat campionat de Marsella i la Carla va caure derrotada per luxació després de dos minuts intensos. Tot i aquesta derrota, encara quedava un últim combat per poder optar a la medalla de bronze. La cambrilenca va lluitar amb moltes ganes, i fins el final, contra la seva rival, una noia del País Vasc. Va ser un combat bastant igualat tot i que des del principi anava perdent de wazari. Es va acabar el temps del marcador abans que podés remuntar i va perdre per puntuacions. Així doncs, Garcia va quedar en cinquè lloc en aquest Torneig Copa d’Andorra.