Esports

El regatista cambrilenc Leandre García, vuitè en la Meeting Internacional Optimist de Vigo

Per Redacció

Leandre García en un moment de la regata a Vigo

El regatista cambrilenc Leandre García, representant del Club Nàutic Cambrils, va aconseguir el vuitè lloc en la Meeting Internacional Pescanova de Optimist de Vigo, una de les regates més importants del món de la modalitat Optimist. El Meeting, que va comptar amb la participació de 357 participants, es va celebrar a principis de novembre i va tancar la setmana de la NCG de l'Atlàntic -Gran Premi Iberdrola, en la qual hi han competit més d'un miler d'embarcacions d'una vintena de països amb més de 1.500 tripulants a bord.

Cal destacar l'actuació del cambrilenc junt amb Carla Munté, representant del CN Salou, ja que van ser els únics participants catalans entre els deu primers classificats. La polaca Ewa Romaiuk, líder del Nivea Team de Varsòvia, va aconseguir la primera posició del Meeting Internacional Optimist.


Enguany, el regatista cambrilenc ha demostrat que la seva trajectòria continua a l'alça, ja que al segon lloc de la regata Optimist Ciutat de Cambrils, s'ha de destacar el seu lideratge en el Circuit Català d'Optimist amb la primera posició en la regata de l'Escala- II Trofeu Hotel Nieves.

Comenta aquest article