Cultura

El cor suís Saint André obre el Cicle de concerts de tardor de la Cripta amb un recital a l'Ermita

Per Redacció

Actuació del cor suís Saint André a l'Ermita

El cor suís Saint André va encetar ahir diumenge el Cicle de concerts de tardor de la Cripta amb un concert a l'Ermita. El programa d'enguany inclou set actuacions, d’octubre a desembre, i està organitzat per la Coral Verge del Camí, el departament de Cultura de l'Ajuntament i Escola Municipal de Música de Cambrils.

La coral suïssa, que aquests dies es troba de gira per les nostres terres, va oferir un concert de cant coral, amb obres sacres i cançons populars suïsses i d'arreu del món. Sota la direcció de Jean-Marie Hirt, la formació va dividir el programa en diferents parts. En la primera, l'organista del cor –Aline Hirt-Frossard– va acompanyar tocant l'orgue de l'església en algunes cançons. La segona part es va centrar en peces antigues, la tercera en cançons populars de Fribourg i la darrera part en cançons populars internacionals.

El Cor Saint André es va crear a principis del segle XX com a cor masculí d'església i va esdevenir un cor mixt cinquanta anys després, sempre com a cor parroquial de l'església d'Onmens. Des de 1993, el cor ha desenvolupat un repertori de música sacra i música tradicional.

Set actuacions

La programació del cicle inclou un total de set actuacions. Entre les propostes presentades hi ha una gran varietat d’estils musicals i en aquesta ocasió també s’ha inclòs un recital musicat de poemes, contes i cançons. El proper concert serà el dia 6 de novembre a les 20 hores, quan La Teca Teatre i els Oncles Band presentaran Històries d'amor i desamor. El dia 13 de novembre serà el torn del Duo Celeste Alías i Santi Careta que presentaran Black in blue. El 27 de novembre es comptarà amb el grup Barcelona Ethnic Band i el 7 de desembre, Swing&Nadal amb el trío Chikiboom. El penúltim concert del cicle serà el 16 de desembre a les 19 hores, quan tindrà lloc el concert per a la Marató de TV3 i la darrera actuació, el 18 de desembre, anirà a càrrec de la Coral Verge del Camí que presentarà A les portes de Nadal.

Comenta aquest article