Informació general

Cambrils acollirà el judo, el karate i el tir amb arc com a subseu dels Jocs del Mediterrani Tarragona 2017

Per Cristina Sierra

El president del Comitè Internacional dels Jocs del Mediterrani va visitar el Palau Municipal d'Esports el passat mes de setembre

Cambrils serà subseu dels XVIII Jocs del Mediterrani 2017 després de l'elecció, dissabte al matí a Mersin (Turquia), de la candidatura de Tarragona com a seu dels jocs. El Palau Municipal d'Esports acollirà les proves de judo i karate, mentre que la pista d'atletisme acollirà les proves de tir amb arc. El regidor d'Esports i Festes de l'Ajuntament de Cambrils, Lluís Abella, ha valorat molt positivament l'elecció de Tarragona com a seu dels jocs i destaca el paper que jugarà Cambrils com a subseu. "Cambrils ja és conegut arreu del món pel turisme i l'elecció de Tarragona ens situarà a la vanguardia de l'esport mundial", ha afirmat Abella.

El regidor ha assegurat que "des d'avui mateix ens posarem a treballar perquè Cambrils tingui un paper important, inculcant els valors de l'esforç i el companyerisme, i el fet d'acollir tres proves dels jocs, que agafen moltes nacions amb gran potencial esportiu, serà molt positiu per Cambrils. La gent jove veurà l'esforç que farem durant aquests cinc anys per a preparar uns jocs amb serietat, amb bones instal·lacions i amb un bon tracte".

Segons ha explicat Abella, en aquests anys s'intentarà adequar i millorar, poc a poc, les instal·lacions esportives, sobretot les del Palau Municipal d'Esports, on hi ha un greu problema de goteres. "Volem estar preparats per oferir un bon servei però sabem que la partida pressupostària és complicada i volem estudiar bé el pla de millora".

Per la seva banda, l'alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau, ha destacat la feina que Tarragona ha estat fent al llarg d'aquest darrers anys per poder acollir aquests jocs internacionals. "Com a subseu fem una valoració molt positiva ja que internacionalment tindrem molta repercussió als mitjans de comunicació i també tindrem promoció turística amb els visitants i els esportistes que hi participin". Dalmau ha explicat que avui a la tarda hi haurà una reunió de subseus a l'Ajuntament de Tarragona per començar a preparar els jocs.

El Comitè Internacional dels Jocs del Mediterrani va visitar, el mes passat, el Palau Municipal d'Esports

El passat 6 de setembre, el Comitè Internacional dels Jocs del Mediterrani va visitar el Palau Municipal d'Esports de Cambrils així com les altres infraestructures de les diferents subseus que acolliran els jocs:
Barcelona, Calafell, Castelldefels, Constantí, El Vendrell, La Selva del Camp, Reus, Salou, Torredembarra, Valls i  Vila-Seca. En aquesta visita, el president, Amar Addadi, va valorar positivament les instal·lacions i el teixit social esportiu de Cambrils i va destacar la importància de Cambrils a nivell turístic i el fet d’haver acollit anteriorment altres cites esportives internacionals.

Comenta aquest article