Societat

Es lliuren els diplomes als 44 alumnes-treballadors de la Casa d'Oficis que han participat en els mòduls de formació ocupacional

Per Cristina Sierra

Carmen Quintana, Mercè Dalmau i Lluís Gayán durant els discursos d'agraïment als alumnes

Ahir el matí es va fer entrega dels diplomes als 44 alumnes-treballadors de la Casa d'Oficis que han participat, durant tot un any, en algun dels mòduls de formació ocupacional que s'ha ofert, com el de jardineria, mestre d'aixa i instal·lador solar. En aquest acte de cloenda a l'Ateneu Juvenil i Centre de Formació l'Estudi, els alumnes van estar acompanyats per l'alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau, la regidora d'Ensenyament, Carmen Quintana, i el responsable de la Casa d'Oficis del Servei d'Ocupació de Catalunya a Tarragona, Lluís Gayán.

Tots tres van encoratjar als alumnes a continuar formant-se per ampliar coneixements i van agrair l'esforç que han fet durant aquest any per treballar i aprendre. Mercè Dalmau va animar-los a continuar treballant en un moment que "el mercat laboral és complicat però us desitjo que tingueu feina i formació". Per la seva banda, la directora de la Casa d'oficis, Tere Franch, es va sumar als agraïments als alumnes i va afirmar estar convençuda que els alumnes han tret profit dels cursos .

Els cursos de la Casa d'Oficis es van engegar el 14 d'octubre de 2010. En aquest any de formació i treball, els alumnes han participat en diverses tasques de millora i rehabilitació de zones verdes de Cambrils, de millora de l'eficiència energètica d'alguns edificis públics amb la col·locació de plaques termo solars i de la rehabilitació de l'embarcació Teresa. L'acte de cloenda va acabar amb una petita exposició dels treballs realitzats pels 30 alumnes d'enguany.

Foto dels alumnes que han participat en els cursos d'enguany

Comenta aquest article