Societat

Mossèn Josep Maria Font substitueix a mossèn Ramon Blas com a rector de la parròquia de Sant Pere

Per Berta Ruiz

A la part central i d'esquerra a dreta: Mossèn Josep Maria Font Solé, l'Arquebisbe de Tarragona Jaume Pujol i Balcells i Mossèn Ramon Blas

Mossèn Josep Maria Font Solé és el nou rector de la parròquia de Sant Pere en substitució de mossèn Ramon Blas Batet que n'era el rector des de feia nou anys. Aquest passat dissabte al vespre tenia lloc l'acte de celebració del comiat a mossèn Ramon Blas i d'acolliment a mossèn Josep Maria Font. L'acte va comptar amb la presència de l'arquebisbe de Tarragona Jaume Pujol i Balcells qui va fer el traspàs al nou rector fent-li l'entrega simbòlica del baptisteri, del confessionari i de l'altar. L'arquebisbe va agrair-li a Josep Maria Font haver acceptat l'oferiment de ser el nou mossèn de la parròquia cambrilenca i per altra banda, també va donar-li les gràcies a Ramon Blas pels seus anys de dedicació i de servei. Del nou rector, Jaume Pujol va enaltir el "seu gran cor" i va destacar el seu treball vers la caritat i la cura de la gent gran. Va encoratjar-lo a seguir predicant la paraula de Déu a través de la catequesi i els sagraments, sobretot el sagrament de l'Eucaristia.

Durant tota la celebració es va comptar amb l'actuació de la Capella Polifònica de Sant Pere i d'un grup musical que va acompanyar amb els seus instruments les diferents cançons.
Josep Maria Font va néixer a Constantí i era, fins ara, el rector de les parròquies del Pla de Santa Maria, Figuerola del Camp i Cabra del Camp, des de feia 19 anys. Anteriorment havia estat rector del Pont d'Armentera, Esblada i Querol i, també, de diferents pobles de la comarca del Priorat com són Cornudella, Porrera i la Morera de Montsant.
Per la seva part, el fins ara rector, Ramon Blas Batet, passarà a ser l'adscrit de la parròquia de Sant Joan Baptista de Valls.

Comenta aquest article