Esports

El Club de Tir Olímpic Cambrils acull una tirada oficial de gros calibre corresponent a les primeres fases del campionat de Catalunya

Per Redacció

El passat diumenge 2 d'octubre es van disputar les primeres fases del campionat de Catalunya de tir olímpic, amb l'organització d'una tirada oficial de gros calibre a les instal·lacions cambrilenques del Club de Tir Olímpic Cambrils. La competició va comptar amb la participació de 18 tiradors i va ser controlada pels àrbitres Josep Escoda Aragonés i Luis González Garcia.
 
Després de la prova, la cassificació dels tres primers en cada categoria va ser la següent: en la primera categoria, el primer lloc va ser per Isidro Guitart Ferre amb 532 punts; el segon lloc per Javier Rodríguez Amez amb 522 punts i la tercera posició per Lluís Maria Calderó Cabré amb 489 punts. En la segona categoria, Jaume Coll Gual va ser primer amb 509 punts; Nicolás Cómez Cano va ser segon amb 503 punts i Jesús Javier Tella Escoda tercer, amb 486 punts. En la tercera categoria, la classificació va quedar encapçalada per Manuel Vicens Zamora Turón amb 454 punts, seguit de Josep Maria Salsenc Figueras amb 301 punts i Álvaro Francisco Galan Gimenez amb 214 punts.
 
Aquestes competicions són vàlides pels campionats de Catalunya i per pujar de 3a a 2a categoria si es fa un minim de 450 punts.

Comenta aquest article