Esports

Toni Calderón queda dinovè en la cursa de muntanya Cavalls de Vent 2011

Per Redacció

El cambrilenc Toni Calderón a Bagà

El passat dissabte 1 d'octubre al matí, es donava el tret de sortida des de la població de Bagà, a una de les curses de muntanya més esperades de l'any. La prova va comptar amb la presència dels millors corredors de muntanya del món on destacaven Killian Jornet, Miguel Heras, Iker Carrera, Rickey Gates, Andrew Symonds entre d'altres, i on s'havia de cobrir la distància de 86 quilòmetres, amb un desnivell acumulat de 12.180 metres i amb un total de 750 corredors participants.

El cambrilenc Toni Calderón després d'haver participat en la Gore-Tex Transalpine Run afrontava aquesta última cursa de l'any amb l'objectiu de millorar el temps de l'any anterior, on finalment va ocupar la dinovena posició amb un temps total d'11 hores i 36 minuts, rebaixant en més d'una hora el temps de l'any passat.

Cal destacar l'èxit que any rere any està prenent aquesta gran cursa, un lloc privilegiat, un públic de Bagà entregat i una organització excel·lent per complir amb la seva filosofia, combinar l'esport a l'aire lliure amb el respecte a la naturalesa. Després d'haver completat el calendari de curses de muntanya, a Calderón només li queda participar en el Campionat Ibèric de Raids d'Aventura que se celebrarà a Portugal.

Comenta aquest article