Esports

Bona jornada pel FC Cambrils i el Cambrils United que aconsegueixen la victòria

Per Redacció

Imatge del partit disputat ahir al nou estadi municipal entre el FC Cambrils i l'Olímpic Móra d'Ebre

Futbol

Segona Catalana

FC Cambrils 2 - Olímpic Móra d'Ebre 1

El partit es va resoldre al primer quart d'hora de joc. El FC Cambrils es va avançar al marcador al minut 2 amb un gol de Juan Francisco que va ser neutralitzat per l'Olímpic Móra d'Ebre al minut 5 de partit. Els cambrilencs aconseguien novament posar-se davant en el marcador, al minut 13 de partit, amb un gol de Caballos. El marcador ja no es va moure més tot i que els locals van tenir alguna clara ocasió per ampliar-lo. A la segona part i després que el FC Cambrils efectués els dos únics canvis de què disposava, l'Olímpic va pressionar en busca de l'empat i gairebé ho aconsegueix en un parell d'ocasions. El FC Cambrils, sense poder canviar a Borràs que s'havia lesionat, va aguantar com va poder i finalment es va emportar els tres punts en joc aconseguint la primera victòria de la temporada.
El FC Cambrils disputarà el seu proper partit al camp del Jesús i Maria.

Tercera Catalana

La Pastoreta 1 - Cambrils United 2

El Cambrils United va mostrar dues cares ben diferents en el decurs del partit. A la primera part, el joc va estar molt travat i sense ocasions de gol per cap dels dos equips exceptuant un parell de bones arribades a l'àrea cambrilenca per part dels jugadors de la Pastoreta. A la mitja hora es va arribar amb empat a 0. La segona part ja va ser força diferent. El Cambrils United va exhibir un millor joc i és així com va arribar el primer gol que el va fer Gastón al rematar de cap una pilota centrada des del córner. Pocs minuts després venia el gol de l'empat de la Pastoreta. L'1 a 2 va venir a falta de 20 minuts per acabar el partit i gràcies a una jugada molt ben trenada que Álex va rematar a porteria.
El Cambrils United jugarà el proper partit a casa davant el Mas Pellicer.

Mas Pellicer 4 - Marina 1

Primera derrota de la temporada del Marina després de tres empats consecutius en els tres primers partits de lliga. El partit es va posar de cara per a l'equip cambrilenc quan en el minut 39 de la primera part s'avançaven en el marcador gràcies a un gol obra de Carles. El Marina no va saber mantenir l'avantatge abans del descans, i en el minut 44, els locals feien l'empat. En la repressa, el Mas Pellicer va pressionar molt i fruit d'això va marcar el segon gol en el minut 15. A més, un jugador del Marina –Arnau– era expulsat per protestar i propiciava que els cambrilencs juguessin amb un home menys durant més de mitja hora. Pocs minuts després, en el 19, els locals marcaven novament i en el 30, feien el definitiu 4 a 1. Gairebé a les acaballes del partit, en el 88, el jugador del Marina Diop també era expulsat per protestar a l'àrbitre.
El proper partit del Marina serà el dissabte 8 d'octubre contra La Floresta, actual líder del grup.

Quarta Catalana

Vilafortuny 3 - Espanya Canonja 7

Contundent derrota del Vilafortuny a casa davant de l'Espanya Canonja per 3 a 7, en un partit on es van arribar a veure una desena de gols entre els dos equips. L'Espanya Canonja, actual líder de la classificació, va demostrar el seu potencial ofensiu. La primera part del partit va estar dominada per l'Espanya Canonja i va aconseguir marcar els dos primers gols. El Vilafortuny es va posar al capdavant del marcador a la segona part amb tres gols però l'Espanya Canonja va aconseguir remuntar i marcar els cinc gols restants. La baixa del porter del Vilafortuny va ser clau per la derrota però l'equip va mostrar un bon joc en les dues parts del partit. Aquesta és la primera derrota per a l'equip cambrilenc en el tercer partit de la temporada. El Vilafortuny descansarà el proper cap de setmana.

Ruben encistella davant el Cantaires en el partit jugat el passat dissabte al vespre

Bàsquet


CB Cambrils 71 - CB Cantaires Tortosa 64

Partit molt disputat el que va jugar el CB Cambrils contra el campió de la Tercera Catalana de l'any passat i tercera victòria consecutiva per als cambrilencs. El CB Cambrils va començar el partit un pèl adormit i no va començar a encistellar fins al minut 5 de partit quan el Cantaires ja portava 7 punts d'avantatge. Tot i això, es va arribar al final del primer quart amb empat a 12. En el segon període els cambrilencs van jugar amb força intensitat i van arribar a la mitja part amb un avantatge de 7 punts. El tercer període va ser favorable als tortosins tot i que a la a la seva finalització els cambrilencs encara tenien un avantatge de 3 punts. En el quart i darrer període el Cambrils va arribar a tenir un avantatge de 12 punts. És llavors que el Cantaires va travar el joc amb moltes faltes personals i va aconseguir escurçar distàncies, arribant-se al final del partit amb victòria dels cambrilencs per 7 punts de diferència.
El proper cap de setmana el CB Cambrils jugarà a la pista del CB Valls.

Hoquei

CH Masquefa 6 - Cambrils CH 5

Segon partit de la temporada jugat al camp del Masquefa. El partit va ser molt disputat i fins molt
avançada la segona part no es va decidir el resultat. La primera part va estar clarament decantada a favor de l'equip del Cambrils i així al minut 2 de l'inici del partit, una jugada del Cambrils va acabar en el primer gol fet en pròpia porta per un jugador del Masquefa (0-1). Més tard, al minut 4, Gerard Pujol va fer pujar el segon gol (0-2) i 4 minuts mes tard, al minut 8, un altre cop Gerard Pujol finalitzava una brillant jugada fent pujar el tercer gol de la nit (0-3). El Cambrils va continuar exhibint un molt bon joc per part de les defenses fins que al minut 14 una jugada ben trenada del Masquefa va fer pujar el primer gol de l'equip local (1-3). La resposta de l'equip cambrilenc no es va fer esperar i així, al minut 22, un inspirat Gerard Pujol va fer pujar el quart gol del Cambrils (1-4) arribant-se així a la finalització de la primera part.
La segona part va tenir un color molt diferent. La curta banqueta de l'equip del Cambrils va donar lloc a un cert cansament dels jugadors que va fer que no poguessin aguantar el ritme del Masquefa. Al minut 7 van fer pujar el seu segon gol (2-4), al minut 10 després d'una llarga jugada van fer el tercer gol (3-4). Quan tot semblava que tornava a estar al seu lloc, al minut 16, van fer l'empat (4-4). Amb el quart gol del Masquefa tot semblava que estava enllestit però una gran jugada del Cambrils va fer que el jugador Miki Castel fes el cinquè gol dels cambrilencs (4-5). Durant dos minuts el joc va ser un no parar d'anar i venir a les dues porteries, fins que al minut 22 el Masquefa va fer l'empat a cinc (5-5).
Quan tot semblava que ja estava dat i beneït, a falta de menys d'un minut per finalitzar el partit, un ràpid contraatac del Masquefa va fer pujar el sisè i definitiu gol (6-5) al marcador sense que el porter del Cambrils pogués fer res per aturar el xut. El partit va finalitzar sense tenir la recompensa dels punts però amb un molt bon gust de boca ja que el joc de l'equip cada dia és millor.
La propera setmana el Cambrils CH jugarà a casa contra el Sferic de Terrassa.

Handbol

HC Manyanet 23 – CH Cambrils  25
 
Bon debut del sènior masculí del Club Handbol Cambrils a la Segona Catalana. L'equip es va imposar a la pista de l’Handbol Club Manyanet de Barcelona, en un partit molt disputat i marcat pel bon nivell de les defenses d’ambdós equips. Els cambrilencs van dominar el marcador durant bona part del partit, però van haver de suar de valent en els últims minuts per mantenir l’avantatge que havien aconseguit i sumar els primers dos punts de la temporada.
Ara, després d’aconseguir la primera victòria a domicili, l’equip buscarà continuar en el bon camí a casa. El dissabte vinent, 8 d'octubre, a les 19 hores, al Palau d’Esports de Cambrils, rebrà la visita del Sant Llorenç - Sant Feliu de Llobregat, un equip nouvingut a la categoria.

Futbol sala

El Laguna es va estrenar a la Tercera Divisió davant l'Esparreguera, aquest passat dissabte a la tarda

Tercera Divisió

CFS Laguna Cambrils 4 - CFS Esparreguera 6


El Laguna Cambrils s'estrenava en lliga amb una derrota davant de la seva afició. Tot i que va ser el millor partit de l'equip de Quim Manresa des de l'inici de la pretemporada, només la falta d'encert de l'equip local davant de porteria i les bones intervencions del porter visitant van impedir que el Laguna s'emportés els tres punts. Va ser un partit on les ocasions de gol van ser pel Laguna, mentre que l'Esparreguera, ben situat en la pista, amb jugadors amb molta experiència i encert de cara a porteria, van donar-li la victòria. En el minut 9 de joc, els visitants s'avançaven en el marcador, tot i que només un minut després, Patrick feia l'empat. Els visitants però, tornaven a marcar tan sols un minut després. El Laguna ho va seguir intentant i, Patrick marcava el segon, tot i que cinc minuts després, l'Esparreguera feia el 2 a 3. Abans de la mitja part, l'equip local posava l'empat en el marcador amb un gol d'Àlex. En la represa, els visitants tornaven a colpejar amb un nou gol, però el Laguna tornava a marcar mitjançant Quique en el minut 27. A partir d'aquí, els locals van marcar per partida doble i van aconseguir la victòria. Els jugadors locals Cristian, Pitu i Àlex van ser sancionats amb targeta groga, mentre que un jugador visitant va ser expulsat amb vermella directa. L'equip cambrilenc va merèixer molt més del que es va endur.
El CFS Laguna jugarà el seu proper partit al camp de l'Olímpic Floresta.

Preferent Catalana

CFS Pobla de Montornès 2 - CFS Mediterrani G. Sirvent 7

 
Primer partit de la temporada i primera victòria del Mediterrani en camp contrari contra la Pobla de Montornès. Tot i el marcador final (2-7), el partit no va resultar fàcil pels cambrilencs. De fet, va ser la Pobla qui es va avançar en el marcador fruit de la pressió que va fer en el camp del Mediterrani. Tot i això, una molt bona reacció dels cambrilencs i gràcies a dues combinacions molt ràpides en 4 minuts es va establir l' 1 a 2. Després de diferents alternances en el joc, i sense un dominar clar, va arribar l'1 a 3, resultat amb que va acabar la primera part.
La segona part va començar amb molta empenta dels locals que volien reduir distàncies en el marcador i de fet ho van aconseguir amb el 2-3. Però novament, la reacció del Mediterrani no es va fer esperar i 4 minuts més tard ja havien aconseguit 2 gols més que li donaven un avantatge molt còmode (2-5). La Pobla ho va intentar una vegada més pujant la seva línia de pressió i això va obligar al Mediterrani a
defensar-se el que restava de partit, perquè no aconseguia tenir la possessió de la pilota. Tot i això, gràcies a dos contraatacs molt ben trenats, van fer pujar el 2 a 7 definitiu. Els gols van ser obra de David (3), Fran (2), Joan i Nino.
El proper partit serà el dissabte 8 d'octubre a les 16 hores al Palau Municipal d'Esports contra l'Inter de Calit, campió de la primera provincial la temporada passada.



Comenta aquest article