Societat

El Casal Municipal de la Gent estrena el nou curs d'activitats 2011-2012 amb una festa

Per Pau Fortuny

Els usuaris del Casal Municipal van poder gaudir d'una tarda de música i ball

El passat divendres a la tarda va tenir lloc al Casal Municipal de la Gent Gran, la festa d'inici del curs d'activitats 2011-2012. La inauguració va comptar amb la presència de l'alcaldessa –Mercè Dalmau– i la regidora de Benestar Social, Lluïsa Rom. La regidora va presentar-se en el seu primer acte públic oferint-se a la gent gran dient-los, "estic aquí pel que necessiteu". Per la seva part, l'alcaldessa va dir al nombrós públic assistent a l'acte que seguiran treballant per intentar oferir-los el màxim de serveis possibles.

El president del Casal –Vicens Barceló– també va comentar que tot i les retallades, aquest curs hi haurà més activitats que el curs anterior, entre elles les activitats que tenen més èxit són les de ganxet i les de ioga, que començaran en breu. La festa d'inauguració del curs va comptar amb l'actuació de la cantant "Marisol", que amb música en viu i cançons engrescadores de totes les èpoques, va fer ballar la gent.

El Casal Municipal de la Gent Gran, fundat l'any 1997, té com a objectiu principal fomentar les activitats adreçades a la promoció i al desenvolupament de la gent gran. Aquest curs 2011-2012 s'oferiran 21 activitats amb tallers de dibuix, patchwork, pintura sobre tela, pintura a l'oli, puntes de coixí, ganxet, gimnàstica de manteniment, aeròbic, ioga, tai-txí, iniciació a l'internet, cuina, rebosteria o informàtica entre d'altres.

La regidora de Benestar Social –Lluïsa Rom– i l'alcaldessa –Mercè Dalmau– van adreçar unes paraules als assistents

Comenta aquest article