Societat

El programa Els Dijous Salut al Barri oferirà quatre xerrades - taller

Per Redacció

Tres de les quatre activitats programades es faran al Centre Cultural

El programa Els Dijous Salut al Barri, impulsat per l’Oficina de Pla de Barris del Barri Antic, l’Hospital Lleuger de Cambrils i el Servei Municipal de Salut, oferirà quatre xerrades-taller durant els mesos d’octubre i novembre, relacionades en l’àmbit de la salut i tenint en compte les necessitats del Barri Antic, el tant per cent de població de col·lectius que viuen en aquesta àrea i les accions que ja s’estaven desenvolupant en aquest àmbit a l’Hospital Lleuger de Cambrils i a l’Ajuntament.

Les temàtiques volen arribar a un ventall de públic ampli, començant pels més grans amb un taller d’alimentació i activitat física que s’impartirà al Casal Municipal de la Gent Gran, l’únic dels tallers que no es desenvolupa dins del Barri Antic. La següent xerrada va dirigida als pares i té com a protagonista als més petits, amb la temàtica de la obesitat infantil i l’alimentació dels nostres fills. La salut laboral i la salut sexual i reproductiva seran els temes de les últimes xerrades que s’oferiran al Centre Cultural, on s’oferirà cada dia un servei gratuït de ludoteca.

Els professionals que imparteixen les xerrades- taller són professionals en l’àmbit de la salut, tant personal dels Servei Municipal de Salut de l’Ajuntament de Cambrils i l’Hospital lleuger, com diferents agents territorials de salut.
La primera activitat dels Dijous Salut al Barri serà un taller d'alimentació i activitat física, a càrrec de Gràcia Carmona i Mònica Diéguez, i es farà el proper 13 d'octubre al Casal Municipal de la Gent Gran. La segona serà el 20 d'octubre al Centre Cultural i consistirà en un taller sobre consells alimentaris per prevenir l'obesitat infantil, a càrrec de Joana Abella.
La tercera activitat serà una xerrada sobre salut laboral, el 27 d'octubre al Centre Cultural, a càrrec de Gemma Segarra. Clourà el cicle la xerrada sobre Salut sexual i reproductiva, a càrrec de Beatriz Fernández, al Centre Cultural, el proper 3 de novembre.

Comenta aquest article