Societat

L'Institut Mar de la Frau rep un grup d'alumnes polonesos en el marc d'intercanvi del programa europeu Comenius

Per Redacció

Les regidores d'Educació i Joventut amb el grup de polonesos, ahir al matí, a l'Institut

L'Institut Mar de la Frau acollirà, fins al proper 5 d'octubre, a un grup de 10 alumnes i 2 professors polonesos en el marc d'un intercanvi que forma part del programa europeu Comenius. Els estudiants, que s'allotjaran a casa dels alumnes, van arribar dimarts a Cambrils i ahir al matí la regidora d'Ensenyament –Carmen Quintana– i la de Joventut –Laura Mellau– els hi van donar la benvinguda.

El programa Comenius potencia l'intercanvi entre centres educatius per reforçar la dimensió europea en el camp de l'educació i promoure la mobilitat i la cooperació. En aquesta edició, l’objectiu del projecte, titulat Picture Europe, és lluitar contra els estereotips amb el llenguatge universal de les imatges. Les tasques del projecte inclouen una sèrie d’activitats comunicatives i involucrar a les actituds de cooperació en l’ensenyament per proporcionar a cada participant una nova experiència enriquidora. Tots els projectes es pujaran al web http://www.pictureeurope.pl.

15 alumnes de l'Institut viatjaran a Alemanya el proper novembre

Un total de 15 alumnes de quart d'ESO de l’Institut Mar de la Frau estan participant directament en aquest projecte, coordinat per la professora d’anglès Maria Luz Rodríguez. El primer viatge va ser el d’obertura del projecte, que es va presentar el passat octubre a Polònia. En aquella ocasió hi van anar 5 alumnes i dos professors de cadascun dels països. El segon va ser el juny passat, quan 11 alumnes i dues professores del centre educatiu van viatjar a Polònia. El tercer serà, el proper novembre, a Alemanya, on s’hi desplaçaran 15 alumnes i tres professores. Cambrils acollirà la cloenda del programa entre el maig i el juny de 2012 i comptarà amb la presència de representants de tots els països participants: Polònia, Itàlia, Alemanya, Turquia, Espanya i Holanda. 

Comenta aquest article