Societat

El Casal Municipal de la Gent Gran acull una xerrada sobre el maltractament a les persones grans

Per Redacció

La doctora Mercè Tabueña Lafarga en un moment de la xerrada

El Casal Municipal de la Gent Gran va acollir, ahir al matí, una xerrada sobre "Aspectes conceptuals dels maltractament a les persones grans, les seves formes i la seva detecció" a càrrec de la doctora Mercè Tabueña Lafarga. La xerrada va estar organitzada per l'Associació d’Amics de la Gent Gran de Cambrils en el marc dels actes del Dia Internacional de la Gent Gran de l’1 d’octubre.

La doctora va acostar als voluntaris de l'associació i als professionals de serveis socials aquesta problemàtica per facilitar la seva detecció. La delegada d’Amics de la Gent Gran de Cambrils, Magda Civit, va destacar la feina del voluntariat, ja que tenint en compte que van als domicilis de les persones grans i hi estableixen molta confiança, són persones que poden detectar aquestes situacions i prevenir-les.
 
D’altra banda, el proper dissabte, Dia Internacional de la Gent Gran,  una representació de 10 membres de l’Amics de la Gent Gran de Cambrils es desplaçarà a Barcelona per participar en una manifestació amb el lema Stop Soletat, que sortirà de la plaça de Sant Jaume. La manifestació es realitzarà simultàniament a diverses ciutats de tot el món.

Comenta aquest article