El regatista cambrilenc Leandre García lidera el Circuit Català d'Optimist després de guanyar la II Regata Hotel Nieves Mar

Leandre García durant la regata de L'Escala

El Club Nàutic Cambrils va endur-se la regata de L’Escala – II Trofeo Hotel Nieves gràcies a l'excel·lent actuació del seu representant Leandre García, el millor dels 170 regatistes que es van donar cita el passat cap de setmana a la Costa Brava. García va aconseguir dos primers llocs, un segon i un tercer, una regularitat que li ha servit per situar-se en la posició més alta del Circuit Català d'Optimist 2011-2012, les proves del qual són puntuables per a la Copa d'Espanya de la categoria que es disputarà el proper any.

La regata de l'Escala ha estat la primera prova del Circuit i es va caracteritzar per unes condicions de vent inestables que van fer que només es disputés una prova el dissabte dia 24. El diumenge es van realitzar tres proves amb vents que van superar els dotze nusos i que van facilitar la navegació.

Cinquè lloc de Marcelo Cairo del CN Cambrils

El regatista cambrilenc Leandre García va liderar la prova en la categoria B i en la classifcació general per davant d'Òscar Pijoan del CN El Balís i Carla Munté del CN Salou, que van completar el podi. Marcelo Cairo del Club Nàutic Cambrils va aconseguir la cinquena posició de la classificació general, gràcies a uns parcials que van donar-li dues cinquenes posicions, un vuitè i un novè lloc, i la victòria en la classe C.

Per la seva part, Arnau Guillemat, Tere Morató –de la Federació Andorrana de Vela i representants del Club Nàutic Cambrils–, Miriam Oliva, Luís Oliva i Aleix Nogués van acabar escalant posicions i millorant els seus resultats particulars.

Els regatistes del Club Nàutic Cambrils que van participar en la categoria 2 d'Optimist també van oferir unes molt bones vibracions gràcies als resultats de Rupert Harvengt, que va ser segon classificat absolut i Mar Vergens que va ser novena. La participació del club en aquest segon grup es va completar amb les actuacions de Marina Fargas, Luís Fargas, Ricard Castellví, Júlia Bono, Guillaume Cordier i Oscar Torrente.