Societat

L'escola Guillem Fortuny promou l'ús del mitjà de transport sostenible amb la campanya "Estalvia benzina, regala aire net!"

Per Redacció

Una de les zones habilitada al pati de l'escola plena de bicicletes dels alumnes

L'escola Guillem Fortuny de Cambrils s'ha sumat a la setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura amb una campanya per promoure l'ús de la bicicleta i altres mitjans de transport sostenibles entre els seus alumnes. "Estalvia benzina, regala aire net!" és una activitat organitzada per la Generalitat de Catalunya i l'escola hi ha volgut col·laborar conjuntament amb la Policia Local per tal de contribuir en l'objectiu de disminuir la contaminació ambiental i respirar un aire més net i saludable.

El centre ha convidat aquesta setmana al seus alumnes a utilitzar un mitjà de transport sostenible, com la bicicleta o els patins, i s'han habilitat uns espais determinats i senyalitzats pels diferents cursos a la zona dels patis i entrada per tal que els alumnes puguin deixar el seu mitjà de transport. La iniciativa també ha servit per realitzar activitats esportives amb les bicicletes i els patinets des de l'àrea d'educació física.


Des de l'escola han valorat molt positivament aquesta activitat, que assoleix un dels objectius fixats com Escola Verda perquè cada alumne, amb la col·laboració de les famílies, pugui aportar el seu granet de sorra i prendre consciència de la importància de tenir cura del planeta.

Comenta aquest article