Cultura

El perruquer cambrilenc Jaume Príncep presenta una original exposició de "Pentinats a través de la història"

Per Berta Ruiz

Jaume Príncep amb un dels seus pentinats exposats a la sala Àmbits del Centre Cultural

El perruquer cambrilenc Jaume Príncep inaugurava ahir al vespre, a la sala Àmbits del Centre Cultural, una original exposició de perruqueria sota el títol "Pentinats a través de la història". La mostra, que va aixecar una gran expectació de públic, fa un repàs de l'evolució històrica en el món de la perruqueria.

Són 17 pentinats que plasmen diferents èpoques i en els quals es pot veure com han anat canviant i evolucionant els diferents estils de pentinats. Hi ha de l'època dels romans, dels grecs, dels bizantins, d'estil medieval o gòtic, entre d'altres. Una mostra molt cuidada i treballada que ha portat vuit mesos d'intensa feina i d'anar combinant-la amb la feina i d'altres projectes, segons explicava ahir Jaume Príncep a Revista Cambrils Diari Digital. Per fer cada peça, tal com comentava Príncep ha utilitzat cabell natural, alguns que estan tenyits i d'altres que estan decolorats, i també cabell sintètic. A banda, també ha usat molta 'postisseria', "perquè no es pot aconseguir el volum d'aquests pentinats sense posar-hi aplicacions de postís", deia.

Sobre la idea de fer una exposició d'aquestes característiques, Príncep va comentar que "fa molt de temps que guardo documentació i també col·laboro en teatre. Tinc molta informació i un dia vaig decidir que ho havia de posar en pràctica". A més, segons Príncep, "crec que és la primera vegada que a nivell de perruqueria és fa una mostra d'aquest tipus". En els propers mesos, el perruquer cambrilenc seguirà amb més projectes i treballant en la imatge de diferents cases comercials.

L'exposició "Pentinats a través de la història" es podrà visitar a la sala Àmbits fins el proper 22 d'octubre.

Comenta aquest article