Societat

L'Hereu de Cambrils, Marc Franch, és escollit Hereu de les comarques de Tarragona i tercer Fadrí de Catalunya

Per Redacció

Cambrils va estar representat per la Pubilla i l'Hereu 2011, pel regidor de Festes i per Jordi Sánchez, Hereu de les comarques de Tarragona 2010

L'Hereu de Cambrils, Marc Franch, ha estat escollit Hereu de les comarques de Tarragona i tercer Fadrí de Catalunya dins el certamen de l'elecció de la Pubilla i Hereu de Catalunya celebrat, aquest passat cap de setmana, a Escaldes-Engordany. Franch agafa el relleu del cambrilenc, Jordi Sánchez, Hereu de les comarques de Tarragona 2010. En el certamen, Cambrils va estar representat per la Pubilla, Judit Llobet i l'Hereu, Marc Franch, que van estar acompanyats del regidor de Festes, Lluís Abella.

Enguany aquest certamen va comptar amb la participació de 63 Hereus i Pubilles de tot Catalunya i que es van examinar per ser escollits representants de Catalunya i de les seves comarques. Dissabte al matí, els participants van realitzar proves escrites i orals i, a la tarda, van assistir a diferents actes. A la nit es va celebrar el sopar de gala. Un dels moments més emotius va ser quan els hereus i pubilles sortints van llegir els seus discursos d'acomiadament, entre ells, el discurs del cambrilenc Jordi Sánchez.

El darrer dia del certamen va començar amb un cercavila i va finalitzar amb l'acte de proclamació. Elena Giménez, Pubilla de Manresa, i Pau Bartolí, Hereu de Calella, van ser proclamats Pubilla i Hereu de Catalunya 2011.

El cambrilenc Marc Franch després de ser escollit Hereu de les comarques de Tarragona

Comenta aquest article