Esports

La cambrilenca Pilar Rus queda setena en el mundial de duatló disputat a Gijón

Per Redacció

Un moment de la prova de la duatleta cambrilenca Pilar Rus disputada el passat cap de setmana a Gijón

El passat cap de setmana, entre els dies 24 i 25 de setembre, es va disputar el Mundial de Duatló a Gijón, una competició que va acollir un total de 35 països, entre els quals hi havia esportistes procedents de Canadà, França, el Regne Unit, Estats Units, Portugal o Espanya. En la prova hi va participar la cambrilenca Pilar Rus, que va quedar en setena posició en la distància estàndard per grups d'edat.

Les distàncies que van recórrer els participants van ser les següents: la duatló esprint va consistir en 5 quilòmetres de cursa a peu + 20 quilòmetres de bicicleta + 2,5 quilòmetres de cursa a peu, mentre que en la duatló estàndard s'havien de recórrer 10 quilòmetres de cursa a peu + 40 quilòmetres de bicicleta + 5 quilòmetres de cursa a peu. Al llarg dels dos dies, tots els duatletes de les diferents nacionalitats repartits entre les categories d'elit i de grups d'edat van lluitar per aconseguir els millors resultats.

Cal destacar que el Mundial, que l'any passat es va disputar a Edimburg (Escòcia), és el referent ineludible per a tots els duatletes que fan d'aquesta prova l'objectiu de la temporada.

Comenta aquest article