Informació general

El departament de Medi Ambient de l'Ajuntament no renova el web que facilitava la trobada de persones interessades en compartir el vehicle privat

Per Redacció

El departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Cambrils ha decidit no renovar el web que es va posar en marxa l'any 2003 per facilitar la trobada de persones que estan interessades en compartir el vehicle privat a l'hora de fer un viatge des de Cambrils i cap a Cambrils. La mesura s'ha pres després de constatar que hi ha webs gratuïtes genèriques que ofereixen el mateix servei. Entre d'altres, http://www.comuto.es o http://www.conduzco.es permeten posar en contacte persones que fan el mateix trajecte i busquin compartir cotxe.

Aquesta mesura, que s'emmarca en la línia de reduir despeses prescindibles, suposarà un estalvi anual dels 1.638,67 euros que es pagaven a l'empresa externa contractada. A més de comunicar-ho de manera genèrica, durant els propers dies s'enviarà un carta als usuaris registrats per informar-los que el web deixarà de funcionar el dia 1 d'octubre i adreces de webs alternatives que els puguin interessar.

El servei tenia 800 usuaris acumulats des del 2003 i durant l'any 2011 s'havien registrat 26 nous usuaris. El 65% del total de registrats són usuaris amb cotxe i el 35% sense cotxe. El 59% realitzaven viatges de forma periòdica i el 41% de forma esporàdica. Pel que fa al tipus de trajecte, el 52% de viatges són per motius de treball.

Comenta aquest article