Esports

El CFS Laguna Cambrils presenta els seus sis equips davant l'afició

Per Lluís Rovira i Barenys

Foto de família de tots els jugadors i equip tècnic del CFS Laguna Cambrils

El Club de Futbol Sala Laguna Cambrils va fer la presentació dels seus sis equips en una matinal esportiva al Palau Municipal d'Esports. El CFS Laguna té uns equips base formats per un equip de prebenjamins, un de benjamins, un d'infantils, un de cadet i un de juvenil. L'equip amateur, que enguany militarà a la Tercera Divisió Nacional, afrontarà aquesta categoria amb importants canvis a la plantilla. Per una banda, continuen a l'equip David Giralzo, Patrick, Pitu, Alex i Gato. Com a novetats a l'equip hi ha Iñaki, David Meraño, Joan, Xavi, Kike, Christian i el juvenil Albert. També estarà a disposició de l'equip el juvenil José, que jugarà cedit al filial Playas de Salou. A la banqueta de l'equip també hi ha novetats i Quim Manresa, exjugador de l'equip, serà l'entrenador d'aquesta temporada.
L'acte de prentació també va servir per homenatjar a dos exjugadors del Laguna amb una trajectòria més llarga dins el club; David Miquel "Miqui" i Carlos Martorell. Els dos exjugadors van ser obsequiats amb unes plaques commemoratives.

Després de les presentacions, l'equip sènior del CFS Laguna va disputar un partit amistós davant l'Àngels d'Amposta, equip de la Territorial Catalana. El resultat va ser de 2 a 5 a favor de l'Amposta. Prèviament s'havien disputat diferents partits dels equips de la base. El Laguna cadet es va imposar al Playas Salou per 5 a 1. L'infantil del Laguna va guanyar per 10 a 0 a l'Amposta mentre que l'equip juvenil va empatar a 5 també amb l'Amposta.
L'equip sènior del CFS Laguna jugarà a Cambrils els partits que disputi a casa, després d'uns quants anys de tenir la seva base a Salou, primer, i a Sant Carles de la Ràpita, durant un any. La competició de lliga s'inicia el proper cap de setmana i el CFS Laguna s'estrena a casa, el proper dissabte a les 16 h. al Palau Municipal d'esports, davant l'Esparreguera CFS.

Comenta aquest article