Esports

L'embarcació Set Dofins II del Club Nàutic Cambrils guanya el primer campionat de Catalunya de pesca de bonítol

Per Redacció

Imatge dels guanyadors de la competició

Aquest passat cap de setmana, el Club Nàutic Cambrils va organitzar el I Campionat de Catalunya de pesca de bonítol - I Trofeu Portman Nautic. La competició, que va tenir lloc en aigües cambrilenques, va comptar amb un gran èxit de participació ja que s'hi van reunir una cinquantena d'embarcacions.

Després de la jornada disputada el dissabte dia 17 i l'anul·lació de la jornada de diumenge, perquè bufava vent de mestral, la primera edició d'aquest campionat se la va endur l'embarcació Set Dofins II, patronejada per Joan Solé del Club Nàutic Cambrils. Solé va capturar set peces que li van donar una puntuació total de 19.900 punts. Amb aquest triomf, Solé podrà formar part de l'equip campió mundial de pesca d'altura, Pascual Durà, que realitzarà diverses sortides en aigües de l'Albufeira, a Portugal.

Per darrere del Set Dofins II van quedar l'embarcació Mojacar de José Pont, representant del Club Nàutic Ametlla de Mar, que va aconseguir el subcampionat i el trofeu a la peça més gran. Les seves tres captures van obtenir una puntuació de 9.700 punts. En tercera posició es va disputar l'embarcació Nuria IV de David Cuadrada del Club Nàutic l'Ampolla, amb una puntuació total de 9.150.

Cal destacar que la participació en aquest campionat tenia una vessant solidària. De fet, els 87.350 quilos de bonítol capturats van ser portats al Banc d'Aliments de les comarques de Tarragona, amb seu a Reus, que principalment adreça les ajudes a menjadors socials.

Foto de família amb els guanyadors, autoritats i representants del Club Nàutic Cambrils

Sortida de les embarcacions participants des de les instal·lacions del Club Nàutic Cambrils

Comenta aquest article