Esports

Victòria in extremis del CB Cambrils en el primer partit de competició

Per Redacció

Imatge del partit disputat ahir a la tarda al nou estadi municipal entre el FC Cambrils i el Camp Clar

Futbol

Segona Catalana

Cambrils 0 - Camp Clar 0

Partit molt ensopit el que es va disputar ahir a la tarda al nou estadi municipal. La primera part el Cambrils va jugar amb el vent de mestral en contra però tot i això, el Camp Clar, un dels equips potents de la temporada passada, no va inquietar gaire la porteria local. A la segona part, amb el vent a favor, el Cambrils va tenir un parell d'ocasions clares que no va saber transformar mentre que el Camp Clar, amb un jugador menys des del minut 57, per doble targeta groga, no va arribar amb perill a la porteria cambrilenca. L'empat, doncs, va fer justícia als mèrits dels dos equips.
El FC Cambrils jugarà el proper partit a casa del Jesús Catalònia.

Tercera Catalana

U.D. Sant Salvador 1 - Cambrils United 1

El Cambrils United va deixar perdre els tres punts de la victòria en un partit on va prevaldre el seu domini en gairebé les dues parts del joc. A la primera part, Àlex va aconseguir marcar el gol que els posava al capdavant del marcador. Els jugadors del Cambrils United van demostrar que encara no es troben al 100% i que no estan del tot ajustats com a equip.
Ja a la segona part, el Sant Salvador va aconseguir el gol de l'empat amb una jugada molt fluixa. Els últims minuts del partit, el Cambrils va intentar marcar el gol de la victòria i va estar a punt d'aconseguir-ho amb una jugada d'un contra un, però finalment, no va poder ser.
El proper partit del Cambrils serà a casa contra l' Unió Astorga.

Unió Astorga 2 - Marina 2

El Marina va demostrar una imatge més estable de joc en el segon partit a la nova categoria de Tercera Catalana, on es va endur un punt davant l'Astorga. En el minut 3 de la primera part, Edgar va avançar al marcador al Marina i amb aquest resultat van arribar al descans.  Al començament de la segona part, el Marina va entrar bastant relaxat al camp i al minut 8, l'Astorga va marcar el gol de l'empat.  Minuts més tard, el Marina va tornar a agafar la batuta del partit i al minut 32, Suli va marcar el segon gol. En temps de descompte, l'Astorga va aprofitar una ocasió per marcar el gol de l'empat.
El Marina jugarà el proper partit a casa contra La Pastoreta.

Quarta Catalana

El Vilafortuny no va disputar el partit contra la Pastoreta  perquè l'equip ha pujat a Tercera Catalana. Els locals jugaran la setmana vinent a casa del Int. de Reus.

Carles Blasco, del CB Cambrils, captura una pilota sota cistella davant l'atenta mirada del seu company Xavi Esteva

Bàsquet


CB Cambrils 60 - CB Castelldefels 59

Primer partit i primera victòria que no es va resoldre fins gairebé el darrer segon de partit gràcies a una cistella d'Ignasi Esteva. Final d'infart per a un partit força igualat i que el Cambrils havia començat a encarrilar al primer quart, aconseguint una diferència de 5 punts. Al segon període, però, el Castelldefels va reduir distàncies i es va col·locar a només un punt dels locals. El tercer quart va ser lleugerament favorable als visitants i no va ser fins el quart en què es va decidir el partit. En aquest darrer període el CB Cambrils es va arribar a posar 6 punts per sobre del Castelldefels però els visitants van anar esgarrapant punts fins a igualar el partit i arribar-se a col·locar un punt per sobre a falta d'onze segons per a la finalització del matx, després de que el Cambrils fallés dos tirs lliures i el Castelldefels n'encistellés un. La cistella aconseguida pel Cambrils a falta de dos segons per acabar el partit va provocar un esclat d'alegria entre els jugadors i l'afició.
El CB Cambrils disputarà el seu proper partit la setmana vinent, a casa del Pare Manyanet.

Comenta aquest article