Esports

Gran final de temporada dels Vent d’Estrop al Campionat de Catalunya de Llagut celebrat a Cambrils

Per Redacció

Els sènior masculí dels Vent d'Estrop-Vogadors de Cambrils, celebrant el seu segon lloc a la final

Més de 700 vogadors d’arreu de Catalunya s’han aplegat a la platja de la Riera d’Alforja, aquest cap de setmana, per disputar el XVII Campionat de Catalunya de Llagut. Tot un èxit de participació i d'organització, segons han volgut remarcar els responsables dels Vent d'Estrop.
El vent ha marcat les dues jornades de regata, dissabte amb un fort llebeig i diumenge, amb el mestral, però finalment, els dos dies es van poder disputar les regates dins de l’horari previst i sense incidències remarcables. Un cop acabada la competició es van repartir 700 racions de fideus rossos entre els participants, cuinats per la Confraria de Pescadors.
Cal remarcar que el Club Nàutic ha col·laborat també activament amb l’organització cedint les seves instal·lacions per a la descàrrega dels llaguts, els amarratges, les zòdiacs, ...

8 pòdiums per a Vent d'Estrop - Vogadors de Cambrils

Pel que fa als resultats, els Vogadors de Cambrils han finalitzat la temporada de forma espectacular ja que de les 10 tripulacions, 8 van assolir places de pòdium, de les quals una, la tripulació cadet masculí, va aconseguir la primera posició. Els resultats obtinguts pels vogadors cambrilencs en aquest campionat han estat una primera posició, quatre segons llocs i tres tercers.

L’absolut masculí confirma el seu bon estat de forma

A la categoria absoluta masculina, la tripulació Cambrils A va signar un excel·lent resultat amb la segona plaça del Campionat per darrera d’un molt bon C Rem Badalona, confirmant així els resultats assolits a les darreres regates de la lliga i després d’haver-se imposat tant a la regata classificatòria de dissabte, com a les semi-finals.
Pel que fa a la tripulació B, van tenir mala sort a l’haver d’enfrontar-se a la Cambrils A  a la classificatòria i per molt poc no van poder passar la repesca al classificar-se per darrera de AE Xino-Xano i CN Móra.
A la categoria absoluta femenina, les cambrilenques van aconseguir la tercera posició, per darrera del CN Bétulo i CR Xon’s Empuriabrava, després d’haver guanyat amb autoritat les classificatòries de dissabte i les semi-finals.

A la categoria veterà masculina, els Vogadors després d’haver-se classificat directament dissabte per a la final, van assolir una molt bona segona posició per darrera de CR Arenys, i superant a AVBM Torredembarra i CR Pescadors.
Per la seva part, la tripulació veterà femení, dissabte també es va classificar directament per la final al guanyar la seva regata, i diumenge, va assolir la tercera posició per darrera de AVBM Torredembarra i CN Badalona.

El cadet masculí aconsegueix l’or

A les categories inferiors, els Vogadors van continuar amb la tònica de tota la temporada, estant al pòdium a la majoria de categories.
En categoria juvenil, la tripulació masculina, després d’haver-se classificat directament per a la final, no van poder fer-se amb la primera posició, a l'entrar a la segona posició per darrera de C Natació Badalona.
La tripulació femenina, van aconseguir la tercera posició final per darrera de CN Amposta i CR Xon’s Empuriabrava, després d’haver-se imposat a la repesca de dissabte.
A la categoria cadet, la tripulació masculina va aconseguir l’or al guanyar la final per davant de CN Amposta, CR Santa Cristina i CR Badalona. Els cambrilencs han signat molt bona temporada ja que cal recordar que han dominat la Lliga de forma espectacular.
Per la seva part, les cadets femení, que es jugaven també el títol de la Lliga amb CR Santa Cristina, ja que l’empat a punts i a victòries feia necessari un desempat, no van poder superar-les a la final, però van aconseguir una meritòria 2a posició superant a C Natació Badalona i CR Badalona.
Finalment, en categoria infantil, els més petits no van poder classificar-se per a les finals de diumenge al no poder superar la tanda classificatòria ni la repesca.
Amb aquesta regata finalitza la temporada oficial de competició tot i que encara queden unes regates de la Lliga de l’Ebre en que Cambrils també hi participa
Aquest resultats confirmen la millor temporada dels Vogadors des de la creació de l’entitat i fan que les expectatives del club per a la propera temporada siguin les de millorar encara més aquests resultats.

Comenta aquest article