Esports

El Cambrils Club d'Hoquei es presenta davant l'afició amb 10 equips i més d'un centenar de jugadors

Per Lluís Rovira i Barenys

Foto de grup dels diferents equips del Cambrils Club d'Hoquei, ahir al vespre

El Cambrils Club d'Hoquei va fer, ahir, la presentació dels equips del club. En total són 10 equips, des d'escola fins al sènior, que apleguen més d'un centenar de jugadors. Els diferents equips van desfilar pel Palau Municipal d'Esports on es van fer les fotos i, posteriorment, els més patits van mostrar les seves evolucions sobre els patins. La presentació es va cloure amb un partit amistós de l'equip sènior contra el CP Juneda, equip de la Nacional Catalana. El Cambrils Club d'Hoquei iniciarà la competició de lliga el proper divendres 23 de setembre al Palau Municipal d'Esports, a 2/4 de 10, davant l'Andorra.

Canvis a l'equip sènior

L'equip sènior afronta una nova temporada a la Primera Catalana i ho fa amb una important renovació tant de jugadors com a la direcció de l'equip. Entre els jugadors que continuen al club hi ha August Villamayor, jugador que ha passat per totes les categories del club i aquest any s'estrena com a sènior; Marc Bullich, Robert Mena i Jaume Anglès, complint tots tres la seva segona temporada al club; Francesc Arcos, jugador format a la base del club i que enguany farà la seva segona temporada al sènior; David Barriche, que procedeix de la base del club i que complirà la seva segona temporada al club i Joan Muñoz, capità de l'equip i que compleix la seva quarta temporada al club.
Pel que fa a noves incorporacions, tres han estat les altes a l'equip sènior: Gerard Pujol, provinent del Reus Ploms; Joan Tasias, provinent del Reus Deportiu i Engelbert Borràs, provinent de l'OK Lega d'Itàlia.
D'altra banda, Jordi Mirado serà l'entrenador de l'equip, en substitució d'Òscar Olea que es va fer càrrec de l'equip a mitja temporada després del cessament de Salva Franch, i Miki Castel serà el segon entrenador. Jordi Mirado i Miki Castel, a més, seran els coordinadors de la base aquesta temporada.

Comenta aquest article