Societat

El Departament de Joventut convoca l'onzena edició dels premis-beca per a joves corresponsals

Per Redacció

El Departament de Joventut de l'Ajuntament de Cambrils ha convocat l'onzena edició dels premis-beca per a joves corresponsals. L'objectiu d'aquesta figura és recollir la informació i les inquietuds de joves als centres, distribuir material promocional, acudir a sessions formatives, mantenir les cartelleres d'informació juvenil, col·laborar en activitats organitzades amb el Departament de Joventut de l'Ajuntament i, en general, convertir-se en un canal de comunicació directe entre aquest departament i els joves cambrilencs.

Joventut va crear la figura del corresponsal l’any 2001. Cada corresponsal té adjudicada una corresponsalia, és a dir, una zona concreta del municipi de la qual es fa responsable i on facilita i recull informació, col·laborant amb Joventut. S'hi poden presentar joves censats a Cambrils que durant el curs 2011-2012 estudiïn 3r i 4rt d’ESO o qualsevol curs de Batxillerat o Cicle Formatiu a l'institut Ramon Berenguer IV, a l'institut Cambrils, a l'institut Mar de la Frau, al Col·legi Cardenal Vidal i Barraquer o a l'Escola d'Hoteleria i Turisme, i els alumnes de la UEC.

S'estableixen dotze premis, aquests premis estan subjectes als joves matriculats als centres, dos per cadascun dels centres. La manca de sol·licituds de premis-beca en un centre deixarà desert el premi-beca en aquell centre. Els premis estan valorats en 300 euros, 150 euros dels quals seran en efectiu i 150 euros bescanviables en activitats del departament de Joventut.
 
Es poden consultar les bases completes i les instruccions per presentar-se als premis en aquest enllaç: http://joventutcambrils.wordpress.com/participacio/espai-participa/projecte-corresponsals/bases-2011-2012/

Comenta aquest article