Informació general

TD Camp haurà de renegociar una pòlissa de crèdit de 200.000 euros per manca de diners

Per Redacció

Gala inaugural de TV Cambrils, el 7 de desembre de 2006

L'empresa municipal Cambrils Audiovisual ha de fer front al pagament de 200.000 euros corresponents a una pòlissa de crèdit concertada fa cinc anys i que va servir, al seu moment, per a pagar el servei dels professionals que en aquell moment gestionaven la televisió de la Selva del Camp i que van posar en marxa TV Cambrils, tal com recollia l'edició d'ahir del Diari de Tarragona. D'aquests 200.000 euros, una part, 75.000 euros, s'havia de retornar avui i els 125.000 euros restants s'havien d'amortitzar a partir del proper mes d'octubre amb 36 quotes mensuals de 4.500 euros cadascuna.
Segons ha pogut saber Revista Cambrils Diari Digital, el pagament que s'havia de fer avui a l'entitat bancària no es farà i l'Ajuntament està a l'espera de que des de l'empresa municipal es parli amb l'entitat bancària per tal de renegociar aquesta pòlissa de crèdit i mirar com es pot fer efectiu el seu pagament.

L'Ajuntament mantindrà la TDCamp

Abans d'acabar aquest mes de setembre o com a molt estirar a principis d'octubre, es farà la primera reunió de l'Epel Cambrils Audiovisual d'ençà del canvi de govern municipal. Aquesta reunió del consell d'administració de l'ens públic servirà per determinar el futur model de la televisió local. D'entrada la voluntat del govern municipal, segons han confirmat a Revista Cambrils Diari Digital, és el de continuar apostant per la televisió però d'una forma més racional ja que es considera que aquest mitjà "és un pilar fonamental de la comunicació local". A part de la racionalització de costos el govern municipal vol que s'incrementin els ingressos d'aquest mitjà a través dels  convenis publicitaris i de l'acció comercial.

Comenta aquest article