Toni Calderón queda en la quinzena posició de la Gore-Tex Transalpine Run 2011, prova que passa per quatre països

Xavi Rodríguez i Toni Calderón van formar equip en aquesta prova

En Toni Calderón i el seu company Xavi Rodríguez han participat en la prestigiosa prova internacional Gore-Tex Transalpine Run 2011, amb una durada de vuit dies, amb vuit etapes i passant per quatre països (Alemania, Austria, Suïssa i Itàlia) per recórrer un total de 273 quilòmetres i amb un desnivell de 15.500 metres positius, participant amb l'esponsorització de Lizarran Reus i Trangoworld.

La prova es va iniciar el dissabte dia 3 de setembre des de la població d'Oberstdorf (Alemanya) i després de creuar durant vuit dies els Alps, va finalitzar el dia 10 de setembre a la població de Latsch (Itàlia). Durant les primeres etapes i abans d'arribar a l'equador de la prova, l'equip format pels dos corredors, en Toni i en Xavi, ocupaven la desena posició de la cursa, trobant-se amb bones sensacions per tal d'afrontar la segona part, que ja després de quatre dies començava a notar-se el cansament en els corredors

Un cop en la població de Scuol (Suïssa) on iniciaven la cinquena etapa, Calderón i Rodríguez encara mantenien bones sensacions en la cursa, però en la sisena i setena etapa, en Xavi va patir una mica de febre durant aquests dos dies, que va fer que perdessin algunes posicions, passant a ocupar finalment la quinzena posició de la categoria i la trentena de la general, amb un total de més de 200 equips participants.

Ambdós corredors valoren molt positivament la participació en aquesta prova, per tot el que l’envolta, tant pels recorreguts, paisatges i equips.