Cultura

Les regidories de Joventut i d'Ensenyament decideixen lliurar a l’institut Mar de la Frau els premis rebuts per l’organització del festival Musicaula

Per Redacció

El grup cambrilenc No Way en un moment de la seva actuació durant el festival Musicaula, el passat mes d'abril

Les regidories de Joventut i d'Ensenyament de l'Ajuntament de Cambrils han acordat lliurar íntegrament a l’institut Mar de la Frau, els premis que la promotora DP Music Entertainment van  donar a l'Ajuntament com a recompensa per haver estat seu del festival Musicaula. Els premis són un laboratori d'idiomes "Easy Lab" pel professor i deu alumnes, valorat en 1.500 euros, marca Rycan; un ordinador portàtil Netbook, marca Acer; i un xec regal de 1.500 euros per equipament de música, a adquirir a la botiga musical "Instrumentos Leturiaga".

Segons el conveni signat amb la promotora, l’Ajuntament va condicionar la seva aportació al fet de quedar-se amb els premis, però el nou govern municipal ha considerat més just que els premis fossin per l’institut Mar de la Frau, que va aconseguir que Cambrils acollís la semifinal i hi va participar activament.

D'aquesta manera, l'Ajuntament vol reconèixer la iniciativa del centre educatiu cambrilenc, que va presentar un grup d'alumnes a la semifinal d'aquest concurs estatal de música pop rock.  Els joves van preparar l'actuació amb l'ajuda de les professores de música i d'anglès –Mari Luz Rodríguez i Montse Esquerda– en hores extraescolars i van guanyar els vots necessaris per classificar-se per les semifinals.

La semifinal del festival Musicaula a Cambrils

Recordem que la semifinal del festival Musicaula es va celebrar a Cambrils el passat 16 d'abril, gràcies a la iniciativa de l’institut Mar de la Frau. L'Ajuntament hi va col·laborar donant suport a l'organització de l'esdeveniment, que va tenir lloc al pàrquing Horta de Santa Maria, just davant de l'Ateneu Juvenil i Centre de Formació L'Estudi.

El festival va comptar amb les actuacions dels semifinalistes de Catalunya i Balears: El Susurro del Tiempo (Col·legi Tecla Sala de l'Hospitalet de Llobregat), Re-set (Institut Montserrat de Barcelona), The Crab Apples (Institut La Vall del Tenes de Sta. Eulàlia de Ronçana, Barcelona), Hypnotyze Me (Institut Josep María Llompart de Mallorca) i  No Way (Institu La Mar de la Frau de Cambrils).

Podeu veure el vídeo de la cançó presentada pels alumnes de l’institut Mar de la Frau en aquest enllaç: http://www.youtube.com/watch?v=12BUmQvjKuU

Aquesta va ser la segona edició del Festival, que té com a objectiu fomentar el valor de la música i la cultura entre els joves adolescents.

Comenta aquest article