Esports

L'equip cadet del FC Barcelona guanya el segon torneig de la Mare de Déu del Camí organitzat pel Cambrils United

Per Berta Ruiz

Un moment del partit disputat entre el Cambrils United i l'Espanyol, ahir a la tarda

Durant tota la jornada d'ahir es va disputar, als camps municipals de futbol, el segon torneig de futbol de la Mare de Déu del Camí, organitzat pel Cambrils United CF. La diada esportiva es va iniciar cap a les deu del matí i va comptar amb un cartell de luxe quant a equips convidats, ja que hi van participar el FC Barcelona, el RCD Espanyol, el Villarreal CF, el Nàstic de Tarragona, el Reus Deportiu i els amfitrions, el Cambrils United.

Pel matí, els partits de la primera fase del torneig es van disputar als camps 1 i 2, i van constar de dues parts de 20 minuts, mentre que a la tarda es van disputar les eliminatòries de la segona fase, al camp número 3. Els sis equips participants es van dividir en dos grups de tres equips. Després de la disputa de tots els partits, la final va enfrontar el Barça i l'Espanyol, amb clara victòria blaugrana per 4 a 1. L'equip barcelonista, dirigit pel cambrilenc Fran Artiga, va endur-se el trofeu. Cal destacar que el tècnic de l'Espanyol, Gerard Zaragoza, també havia estat integrant del club cambrilenc. Finalment, la classificació va quedar encapçalada pel Barça, seguit de l'Espanyol, el Reus Deportiu en tercera posició, el Cambrils United en quart lloc, el Nàstic de Tarragona que va ser cinquè i el Villarreal que va quedar en sisena posició.

D'altra banda, abans de començar la final també es va comptar amb la presència de Quim Fàbregas, responsable de l'ONG Tribal Afrika, que va fer la sacada d'honor. El club cambrilenc col·labora amb aquesta ONG, que es dedica a reciclar material esportiu i distribuir-lo per diferents països africans. També hi van assistir membres de la Federació Catalana de Futbol. Al migdia, el club va organitzar un dinar de germanor que va reunir tots els participants. El president del Cambrils United –Eduard Martí– feia una valoració molt positiva de com s'havia succeït la jornada esportiva.

Comenta aquest article