Cultura

El Consorci per a la Normalització Lingüística ofereix més de 300 places per estudiar català a Cambrils

Per Redacció

El Centre per a la Normalització Lingüística (CPNL) ofereix més de 300 places per estudiar català a Cambrils. El proper dilluns 12 de setembre s'iniciarà el període de matriculació per a l'antic alumnat dels cursos de llengua catalana organitzats pel Servei Local de Català de Cambrils, del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), corresponents al primer quadrimestre del període 2011-2012 i les proves de nivell, i a partir del dia 15 s'obriran les inscripcions al nou alumnat.

El Servei Local de Català ofereix a Cambrils més de 300 places, distribuïdes en 13 cursos, per a aquelles persones que volen aprendre a parlar en català amb fluïdesa i correcció (nivells Bàsic i Elemental) i per a aquelles que ja el parlen però volen aprendre a escriure'l adequadament (nivells Intermedi (B) i de Suficiència (C). En la majoria de casos es fan classes dos dies a la setmana –dilluns i dimecres o dimarts i dijous– i cada sessió dura 1 hore i 45 minuts. Els cursos començaran els dies 3 i 4 d'octubre.
 
Cursos en línia i a distància

D'altra banda, el Consorci per a la Normalització Lingüística també posa a l'abast de totes les persones interessades els cursos en línia de www.parla.cat, que van des del nivell B1 a l'S3. Per als que ja parlen en català, el CPNL ofereix a més la possibilitat d'estudiar a distància. L'alumnat que s'hi matriculi disposarà d'un servei de tutoria, que l'orientarà durant el curs.

L'horari d'inscripció és de 9.30 a 13.30 hores i de 16.30 a 20 hores (els divendres a la tarda de 16 a 18 hores) a la seu del Servei Local de Català de Cambrils, al carrer de de Sant Plàcid 18-20.

La informació sobre nivells, horaris i preus es pot consultar a www.cpnl.cat/reus o al fullet que es pot recollir al SLC de Cambrils. També es pot ampliar al tel. 977 79 26 88.

Comenta aquest article