Esports

La UE Vilafortuny afronta la Quarta Catalana amb l'objectiu de l'ascens de categoria

Per Lluís Rovira i Barenys

Entrenament de la UE Vilafortuny, aquest passat divendres a la nit

La UE Vilafortuny ja s'ha posat en marxa per tal d'afrontar una nova temporada que aquest any serà la Quarta Catalana. Els jugadors van iniciar els entrenaments fa unes dues setmanes, temps en el que s'ha anat definint la plantilla que disputarà la competició de lliga 2011-2012. De cara a aquesta propera temporada, el Vilafortuny ha recuperat dos jugadors que ja havien estat a la seva plantilla quan es va formar el club, José i Mariano. A banda d'aquests dos jugadors, l'equip ha incorporat al porter Marc i els jugadors de camp Edu i Torrejón. A l'espera d'alguna nova incorporació, es preveu tancar la plantilla amb 20 - 21 fitxes.
L'entrenador de l'equip serà Edu Piqué que tindrà a Juanlu com a segon entrenador.

A punt de no fer l'equip

La decisió de fer equip per a la temporada 2011 - 2012 es va prendre a darrera hora, segons explicava el president de la UE Vilafortuny, Chencho Sánchez, a Revista Cambrils Diari Digital"vam liquidar els temes econòmics de la temporada passada i, al darrer moment, vam decidir entre tots presentar-nos a competició aquesta propera temporada". Tal com va explicar Chencho, els jugadors del Vilafortuny, a part de no cobrar, enguany, s'hauran de pagar ells la fitxa, les targetes i s'hauran de cuidar del rentat de l'equipatge esportiu.
Chencho, a més, es queixa que fa dos anys que no reben subvenció de l'Ajuntament i que encara han de cobrar d'alguns dels patrocinadors de la temporada anterior. Tot i això, en el vesant esportiu, es mostra optimista i augura un objectiu per aquesta temporada, aconseguir l'ascens de categoria.
Aquest proper diumenge la UE Vilafortuny jugarà el seu primer partit de lliga al camp de la Riba. Cal dir que en partit de pretemporada, aquest mes d'agost, el Vilafortuny va perdre al camp del Mont-roig per 3 a 2.

Comenta aquest article