Societat

Els timbalers Cop de Cap arriben al centenar d'actuacions des de la seva creació l'any 2003

Per Redacció

Actuació dels Cop de Cap de Cambrils durant la primera Trobada de timbalers de Cambrils, el passat 2 de juliol pels carrers del port

Des de l'inici dels Cop de Cap, l'any 2003, aquesta secció de Tota l'Endenga ha realitzat un centenar d'actuacions per diferents indrets dels Països Catalans i del País Basc. La data més destacada d'aquest estiu, ha estat sense cap dubte la primera Trobada de timbalers de Cambrils, que va tenir lloc el passat 2 de juliol amb uns 150 participants. 

En els darrers mesos les actuacions dels Cop de Cap fora de Cambrils han estat a Juneda, Riudecanyes, l'Hospitalet i Ulldemolins. Aquest passat dissabte a la tarda van actuar a la “Festa del rei Jaume I” de Salou, i després a la 20ena Nit del Foc, on els Cop de Cap van realitzar l'actuació número 100. La celebració d'una xifra rodona, per la qual van preparar un tema nou per a l'ocasió i van oferir algunes novetats respecte a l'actuació de l'edició de l'any passat. Cal esmentar també, que actualment el grup està preparant material gràfic per tal de millorar la seva pàgina web www.copdecap.cat. Passats els actes de la Nit del Foc de Cambrils, els Cop de cap actuaran a l'Alforja i repetiran l'actuació de fa dos anys a les festes de Binissalem (Mallorca) on aniran acompanyats de la bèstia de foc cambrilenca, la Farnaca.

Comenta aquest article