Esports

El pilot cambrilenc Ivan Cervantes suma dos segons llocs al Gran Premi d'Andorra i diu adéu al mundial d'E2

Per Redacció

El pilot cambrilenc Ivan Cervantes en un moment de la disputa del Gran Premi d'Andorra, aquest passat cap de setmana

Aquest cap de setmana es va disputar una nova prova del mundial d'enduro, el Gran Premi d'Andorra. El cambrilenc Ivan Cervantes de l'equip Gas Gas va estar a punt d'endur-se dues victòries en les dues jornades de la competició, tot i que finalment va aconseguir dos segons llocs en la categoria E2.

En la prova de dissabte, el cambrilenc va ser el protagonista durant la cursa, encapçalant bona part de les especials per davant d'Antoine Meo, el seu màxim rival. El líder del mundial no va poder fer res contra el pilot cambrilenc, fins que en el darrer "enduro test" del dia li va prendre la primera posició d'E2 i de la classificació general amb poc més de dos segons d'avantatge. De cara a la jornada de diumenge, la història es va repetir de la mateixa manera, però amb Ivan Cervantes i Cristóbal Guerrero com a protagonistes. Finalment, Cervantes es va haver de conformar amb un nou segon lloc, mentre que el pilot francés Antoine Meo s'assegurava el títol d'E2 al sumar una tercera posició.

Després d'aquestes dues darreres proves, el cambrilenc manifestava que, "creia que el dissabte havia arribar el dia d'aconseguir el meu primer triomf mundialista amb Gas Gas, però no va poder ser per molt poc. El mateix va passar el diumenge, però tot i això estic molt content amb aquestes dues posicions en E2 i en Scratch. És un gran resultat i més encara si tenim en compte com hem lluitat i els temps que hem aconseguit. Vull donar les gràcies al meu mecànic i a tot l'equip pel seu suport i per com ha evolucionat la moto. Sóc optimista i seguiré lluitant per aconseguir el subcampionat a Mende".

Comenta aquest article