Esports

L'equip amateur del Cambrils United es presenta oficialment amb novetats de darrera hora a la banqueta

Per Berta Ruiz

Imatge de la plantilla del Cambrils United 2011-2012

El passat dissabte a la tarda, a l'estadi municipal de futbol, va tenir lloc la presentació oficial de l'equip amateur del Cambrils United. L'equip cambrilenc –que enguany jugarà a 3a Catalana– va disputar un partit contra el CF Cubelles –de 2a Catalana–, i tot i que va caure derrotat per 1 a 4, va desplegar un bon joc davant d'un equip de superior categoria. Els gols van arribar durant la segona part, quan els visitants van marcar-ne tres de seguits i un quart poc després. Gairebé a les acaballes del partit, el Cambrils United va fer el seu únic gol, a càrrec d'Àlex.

Una de les grans darreres novetats abans de l'inici de la temporada 2011-2012 està a la banqueta. Antonio Domínguez que havia de dirigir l'equip, ha hagut de deixar el càrrec per motius de feina que li impedeixen seguir al capdavant. Tot i això, seguirà vinculat al club fent tasques de suport al futbol de base. Així doncs, Joan Rabassó assumirà la direcció del primer equip, amb el suport de Pepe Silva. Rabassó és el director esportiu del club i la temporada passada va portar el juvenil A, mentre que Silva és el coordinador de F-11. Segons ha explicat el president del club –Eduard Martí–, "ambdós gestionen el futbol de base i ara ho compaginaran amb la direcció de l'equip amateur. Donarem un temps per veure com funciona tot. No sé si més endavant buscarem un entrenador".

Abans del partit es van anar presentant les noves incorporacions de l'equip: Enric de la Selva del Camp, Hassan del Valls, Marc del Riudecols, Àlex del Torredembarra, Anderson de l'Alhambra, Àlex del Monzó i Jonatan del Gandesa. També hi ha les incorporacions dels jugadors del juvenil del club: Franki, Alberto, Recasens, Assier, Marsal, Paolo, Puyi, Dani Vidal i Dani Cristóbal, més Manu, Víctor Reales i Youceff que segueixen de l'any passat.

Un moment del partit disputat davant del CF Cubelles

Comenta aquest article