Societat

Tot a punt per a la 20a Nit del Foc, que es presenta amb les colles més espectaculars dels darrers anys

Per Redacció

Un moment de la Nit del Foc corresponent a l'any 2002

Ja està tot a punt per a la Nit del Foc, que es farà demà dissabte 3 de setembre a la nit, i que enguany arriba a la seva vintena edició. Per celebrar aquest aniversari tan especial, la Colla Gegantera Tota l'Endenga ha dissenyat un cartell de luxe, fent una tria d'aquelles colles més espectaculars i que per un motiu o altre han agradat més al llarg d'aquests darrers anys, segons ha explicat Joan Estrada, membre de Tota l'Endenga, a Revista Cambrils Diari Digital.

Les colles més espectaculars dels darrers anys

Tal com ha comentat Estrada, les colles participants són les següents: el Ball de Diables de Vilanova i la Geltrú –una colla centenària–, els Dimonis de Binissalem de Sa Fil·loxera de l’Infern (Mallorca) –una colla molt especial i espectacular, amb màscares, una ornamentació molt vistosa i una teatralització molt divertida–, Ball de Diables de Pratdip, La Cabra de Reus –una colla que va assistir a la primera edició de la Nit del Foc–, Colla de Dimonis Correcassoles de Potries (País Valencià) –un grup molt nombrós amb molts diables, timbalers, bèsties de foc i ritmes de batucada–, Colla de Diables i Tambors Lo Golafre de Remolins Tortosa, Colla de Diables els Cagarrieres de Cambrils, Grup de Timbalers “Cop de Cap” de Cambrils, El Lluert de Cambrils, el Marquès de los Vélez i el Cabo Quiñones i la Farnaca. Com cada any, es farà el correfoc pels carrers del Barri Antic i s’acabarà a la plaça del Setge, amb la mascletà de nit, cap a les 23.30 hores. La mascletà anirà a càrrec de la Pirotècnia Tomàs, que presentarà un espectacle de llum, ritme i imatges. Després de l’espectacle, a partir de la mitja nit, hi haurà concert al parc del Pinaret amb La Banda del Coche Rojo i Se Atormenta una Vecina.

Correfoc infantil

Abans de l'espectacle de la nit, a la tarda tindrà lloc una nova edició del correfoc infantil a la plaça d'Espanya. Hi participaran el Ball de Diables infantil de Tarragona i la Colla de Diables infantil Els Cagarrieres de Cambrils. Seguidament se servirà una xocolatada per a tota la canalla.

Comenta aquest article