Eduard Queralt i Pili Rus, guanyadors de la quarta edició de la Duatló de Cambrils

Per Lluís Rovira i Barenys

Eduard Queralt, amb el dorsal número 1, i Albert Bruno, amb el 2, moments després de donar-se el tret de sortida a la duatló

Un total de 165 corredors, arribats, la majoria, de diferents punts de Catalunya, van prendre part a la 4a Duatló de Cambrils que es va celebrar el passat dissabte 27 d'agost. Les categories juvenils, sèniors i veterans van fer la sortida a les 10 del matí fent, primer que tot, una volta a la pista d'atletisme per, a continuació, sortir cap als camins del voltant i completar dues voltes corrent. Després d'això, seguia la cursa en bicicleta per acabar amb una nova cursa atlètica fins arribar a les instal·lacions de la pista d'atletisme.
Els més petits també van tenir la seva duatló, amb distàncies adaptades a les seves edats. Així doncs, a les 12 del matí es donava la sortida a la categoria benjamí, que comprenia xiquets i xiquetes d'entre 6 i 10 anys, i la categoria infantil, amb participants d'entre 11 i 14 anys d'edat. En el primer grup hi van prendre part 35 participants i en el segon, 12.

Eduard Queral torna a guanyar la prova

L'atleta del Club Natació Reus Ploms, Eduard Queralt, es va tornar a proclamar guanyador de la prova tal i com ja ho havia fet en l'anterior edició. El segon lloc va ser per Óscar Martínez, del Club Natació Reus Ploms que, a més, va ser el primer de la categoria juvenil, mentre que el tercer lloc va ser per Albert Bruno, del Caybol-Probike, guanyador de les dues primeres edicions de la Duatló cambrilenca.
D'altra banda, la primera classificada absoluta va ser la cambrilenca Pili Rus, del Club Natació Reus Ploms.
La Duatló de Cambrils, en aquesta quarta edició, ha avançat les dades respecte l'any passat, que es va celebrar a meitats de setembre. Cal dir que la participació, respecta l'any passat, s'ha incrementat.