Societat

Un any més, el World Fashion Faces 2011 s'atura a Cambrils, on selecciona 34 joves aspirants a models

Per Berta Ruiz

Un moment de la desfilada del càsting World Fashion Faces, a la plaça de Mossèn Joan Batalla

Per tercer any consecutiu, el càsting de moda i televisió World Fashion Faces 2011 (WFF), organitzat per l'agència de moda Magda Simó Models (MSM), va aturar-se a Cambrils. Novament, la plaça de Mossèn Joan Batalla va ser l'espai escollit, el passat divendres a la tarda, on es va fer la desfilada de cadascun dels joves candidats aspirants a obrir-se camí en el món de la moda, la imatge i la televisió. Una vegada més, el càsting va aixecar molta expectació entre el públic que omplia la plaça. En total en van ser 76 joves, d'entre 14 i 30 anys, una xifra superior a la de l'any passat, quan es van presentar una seixantena de participants. Quant a procedència, cal destacar que el càsting del WFF de Cambrils va atraure gent d'arreu: de Tarragona, de Reus, de Salou, de Vila-seca, de la Canonja, de Roda de Barà, de Montblanc, de l'Espluga de Francolí, de Sabadell i fins i tot de llocs com Saragossa o València. Tampoc hi va faltar un bon gruix de joves cambrilencs. L'activitat va comptar amb la col·laboració de Turisme de Cambrils.

Gran final al Teatre Auditori de Salou, el 4 de setembre

Després de recórrer un total d'onze ciutats d'arreu de Catalunya, el passat dissabte es va realitzar la darrera sessió dels càstings a Valls. Enguany, a la demarcació de Tarragona, el World Fashion Faces ha passat per cinc poblacions: Tarragona, Reus, Cambrils, Salou i Valls. Tal com ha explicat la directora de l'agència, Magda Simó, d'aquests 76 participants a Cambrils, un total de 34 s'han classificat per a la gran final del càsting que tindrà lloc el proper diumenge 4 de setembre al Teatre Auditori de Salou, a partir de les 19 hores. En aquesta gran gala final hi participaran un total de 176 joves seleccionats en els diferents càstings realitzats. D'altra banda, segons ha comentat Magda Simó, una de les grans novetats d'enguany seran les activitats paral·leles que s'organitzaran els dies 2 i 3, previs al dia de la final. Entre els participants es faran tallers de moda i diferents activitats esportives a la platja i de lleure per aquells que hi vulguin participar. Per exemple, es farà una sortida en catamarà des del port de Cambrils. D'altra banda, aquells finalistes que tinguin talent per ballar o cantar, també podran preparar-se actuacions que seran seleccionades per a la gala final.

Magda Simó, directora de l'agència, feia una valoració molt positiva de l'acollida que any rere any té el càsting a Cambrils. De fet, segons ha comentat, és un dels llocs on hi participa un major nombre de gent, molta de la qual es desplaça expressament fins aquí. "La plaça on es fa el càsting és un lloc ideal perquè sempre s'omple de moltíssima gent i a més, Cambrils és un dels punts on des de l'inici del càsting s'hi apunta molta gent, perquè atrau molt venir aquí", deia.

Els premis

Un cop a la final, els 24 finalistes guanyaran una stage de moda a l'agència Magda Simó Models Escola de Models, un curs de formació en moda i televisió per a 12 noies i 12 nois, mentre que els vuit guanyadors –4 noies i 4 nois– del World Fashion Faces 2011 obtindran una entrevista personal a SIGTH Management, una de les agències més importants d'Espanya, així com diferents regals dels patrocinadors i un stage de formació. D'altra banda, entre els concursants participants també s'escolliran els 12 New Faces Fashiongroup que rebran un curs de moda a l'agència Magda Simó Models Escola de Models, que durant 3 mesos rebran formació als centres que l'agència té a Reus i Lleida.

El càsting va aixecar molta expectació entre el públic

Comenta aquest article