Societat

Torna el programa d'activitats Carretera i Manta amb més propostes esportives, formatives i lúdiques per als joves

Per Redacció

El novembre del 2009 es va organitzar una sortida al Saló del Manga de Barcelona

El programa d'activitats Carretera i Manta torna de l'estiu amb aires renovats. A partir del 12 de setembre s'obre el període d'inscripcions pel tercer trimestre. Aquest trimestre hi ha un total de 18 activitats preparades per a que els joves de Cambrils puguin tenir noves experiències, tant en l'àmbit formatiu com en l’artístic i lúdic. Aquest és l’onzè any de gestió mancomunada entre els municipis de Vila-seca, Salou i Cambrils. Les activitats del Carretera i Manta van adreçades a joves de Cambrils, Salou i Vila-seca, de 14 a 30 anys; tot i que si no s'omplen els cursos es poden apuntar joves d’altres municipis.

Com a novetats d’aquest trimestre hi ha un curs de pàdel de 10 hores, un curs DEA (desfibril·lador), el curs de monitor de ludoteca, alemany I, tallers de cuina i un cap de setmana a la neu al millor preu. Altres possibilitats que donen les activitats d’aquest trimestre són per exemple un taller de creació d'un àlbum digital, on el joves aprendran a confeccionar un àlbum de fotografies amb el seu ordinador. Un altre exemple és el curs de breakdance, on podran practicar un dels estils de ball més innovadors, amb els moviments bàsics i les acrobàcies més complexes.

Aposta per l'esport i el lleure

Aquest trimestre el programa també aposta per diferents esports com són el pàdel i el baptisme de golf. Aquest últim té com a objectiu tenir un primer contacte amb aquest esport aprenent els moviments bàsics com són el swing, putt i approach. I pels emprenedors, el curs de gestió empresarial per ordinador els ajudarà aprendre a gestionar la seva empresa per ordinador, fer pressupostos, factures, control de pagaments, albarans i comandes, entre altres.

Els joves també trobaran aquest trimestre el curs de monitor d'activitats de lleure i dos monogràfics –els contes com a recurs educatiu, i Jocs de pati i expressió, que els permetrà aprendre recursos per a jugar, criteris de selecció de jocs i habilitats expressives–, entre d'altres.

Es pot trobar més informació a www.joventutcambrils.wordpress.com

Comenta aquest article