Esports

Aquest dissabte es disputarà la 4a Duatló de Cambrils, una prova que ja compta amb una seixantena d'inscrits

Per Redacció

Imatge d'un moment de la cursa a peu de la duatló de l'any passat

Aquest dissabte 27 d'agost es disputarà la 4a Duatló de Cambrils, amb sortida des de la pista d'atletisme. La prova, que començarà a partir de les 10 hores, consta de dues disciplines esportives, la cursa a peu i la bicicleta de muntanya, en cinc categories:
- Veterans A masculí i femení (majors de 50 anys): cursa a peu (6km+3km) + BTT (18Km)
- Veterans B masculí i femení (35 a 49 anys): cursa a peu (6km+3km) + BTT (18Km)
- Sènior masculí i femení (18 a 34 anys): cursa a peu (6km+3km) + BTT (18Km)
- Juvenil masculí i femení (15 a 17 anys): cursa a peu (6km+3km) + BTT (18Km)
- Infantil (11 a 14 anys): cursa a peu (600m+400km) + BTT (1,2Km)
- Benjamí (6 a 10 anys): cursa a peu (200m+200km) + BTT (400m)

La Duatló està organitzada per l'àrea d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils, amb la col·laboració del Centre Excursionista Cambrils, el Cambrils Raid Team, la Penya Cicloturista Cambrils i diverses empreses relacionades amb l'esport. De moment ja s'hi han inscrit 60 atletes i des de l'organització preveuen superar el centenar de participants.

Les inscripcions es poden formalitzar fins aquest proper divendres 26 d'agost a les 14 hores al Palau Municipal d'Esports o mitjançant un ingrés bancari al número de compte que s'especifica a la fitxa d'inscripció i l'enviament per correu electrònic o fax del justificant i el full d'inscripció. El mateix dia de les cursa no es realitzaran inscripcions. No s'acceptaran inscripcions fora de termini i/o que hi manqui informació. Les inscripcions són limitades. En les categories juvenil, infantil i benjamí, el full d'inscripció ha d'anar signat pel pare/mare/tutor autoritzant el nen/a a participar.

La normativa de la prova

Tots els participants han de portar obligatòriament bicicleta de muntanya, casc, kit de reparació, guants, sabatilles esportives i aigua. L'organització posa a disposició dels participants aigua i fruita mitjançant punts d'avituallament, però l'alimentació i hidratació és responsabilitat del participant. L'organització també posa a disposició de tots els esportistes el servei de dutxa i vestidors.

Aquesta cursa esportiva es regeix pel reglament de la Federació Catalana de Triatló. La cursa en bicicleta en les categories de veterans, sènior i juvenil serà del tipus BTT, i a les categories infantil i benjamí, podrà ser BTT o de passeig.

Dissabte a les 9 hores es recolliran els dorsals i es verificarà el material. A les 10 hores començarà la quarta duatló de veterans, sènior i juvenil i a les 12 hores començarà la duatló infantil i benjamí. Finalment, a les 13 hores, es farà el lliurament de trofeus.

Es pot consultar tota la informació i descarregar la fitxa d'inscripció des del web de l'Ajuntament:
http://www.cambrils.org/esports/esports_events/detall/5421577


Comenta aquest article