Esports

El CTT Cambrils s'endú l'Open de tennis taula Ciutat d'Amposta per segon any consecutiu

Per Redacció

El cambrilenc Josep Pajuelo, al centre de la imatge amb el trofeu de guanyador, acompanyat del segon i el tercer classificat de l'open Ciutat d'Amposta

Aquest passat diumenge 21 d'agost es va disputar l'Open de tennis taula Ciutat d'Amposta, on per segon any consecutiu, el CTT Cambrils va endur-se el torneig. La presència de jugadors cambrilencs va ser molt àmplia i aquests van assolir uns molt bons resultats.

Per un costat, el jugador cambrilenc Josep Pajuelo va aconseguir renovar el seu títol per segon any consecutiu. També van destacar les actuacions dels palistes locals David Martínez, Sergi Arribas i el jugador infantil Marc Marchante, que va aconseguir vèncer per 3 a 0 en un emocionant partit al jugador de primera Marc Pinyol de l'Almoster.

D'altra banda, aquest proper diumenge 28 d'agost es disputarà el torneig de Santa Tecla organitzat pel Nàstic de Tarragona. En aquesta nova ocasió, el CTT Cambrils també intentarà assolir bons resultats en aquesta competició.

Finalment, cal destacar que al llarg d'aquesta setmana –fins el proper divendres 26 d'agost–, el club està organitzant diferents sessions al Palau Municipal d'Esports convidant a tothom a aprendre a jugar al tennis taula.

Un moment de la competició disputada aquest passat diumenge, amb el cambrilenc Josep Pajuelo a l'esquerra de la imatge

Comenta aquest article