Societat

Traüt Companyia d'Espectacles clou la programació Festa a la mar amb el seu espectacle de carrer Il Criceto

Per Redacció

Moment de l'actuació de Il Circeto a les escales reials

La companyia cambrilenca Traüt Companyia d'Espectacles era l'encarregada, ahir a la nit, de cloure la programació festiva i musical Festa a la mar que ha tingut lloc durant els mesos de juliol i agost. El passeig Marítim del port –des del Club Nàutic fins a les Escales Reials– va ser l'escenari de l'espectacle teatral de carrer anomenat Il Criceto, una combinació de circ, música, humor i animació. Aquest muntatge, que va ser estrenat tot just fa un any, es presentava per primera vegada a Cambrils.

Durant l'espectacle de "Il Criceto" d'ahir, el grup cambrilenc va comptar amb una màquina que circulava pel carrer amb l'energia d'un gran ratolí-humà, el qual movia una gran roda com si fos un hàmster. Tots els personatges d'aquest muntatge de carrer són l'Albert Cucurull com a "SignoreDirectore", l'Arnau Colom com a il Criceto –vestit de ratolí–, l'Ignasi Llorens com a "Martiglio Mecánico" que portava l'artefacte i feia funcionar la màquina–, el Jordi Martí i el Xavi Bordera com la "Pícola Orquesta" que van amenitzar l'espectacle amb música en directe. Tots cinc en el paper d'una companyia italo-americana, caracteritzats amb un divertit i acolorit vestuari. Durant el recorregut, la companyia cambrilenca va desplegar un espectacle d'animació farcit d'humor, música en directe i circ.

Recordem que aquest és el tercer espectacle creat per Traüt Companyia d'Espectacles. A banda, també compta amb dos muntatges més d'animació de carrer: Les Enfants i The McKensy's Clan Band.


Moment en que l'espectacle de carrer avançava per la façana marítima cambrilenca.


Comenta aquest article