Esports

El Marina es posa a treballar amb el repte de mantenir-se en la nova categoria

Per Lluís Rovira i Barenys

Entrenament del Marina, el divendres de la setmana passada

El Marina ja s'ha posat a treballar de cara a fer un bon paper a la Tercera Catalana, després que aquesta darrera temporada va aconseguir l'ascens de categoria. L'equip continuarà sota la batuta de Josep M. Castellví que entrenarà una plantilla d'entre 18 i 20 jugadors. El Marina actuarà com a filial del FC Cambrils de manera que alguns dels jugadors que en formen part poden ser cridats, durant la temporada, per l'entrenador del FC Cambrils per a completar la convocatòria setmanal.
De moment, el Marina ja ha fet unes quantes incorporacions. Entre aquestes hi ha Xavi, procedent del Manresa; Héctor, provinent del Mont-roig; Joel i Marc Franch, procedents del juvenil del FC Cambrils; Marcel Lizano, procedent del juvenil del Reus Deportiu i Dani Martos, procedent del futbol sala.

La pretemporada

Aquest passat dissabte, el Marina ve celebrar el seu primer partit de pretemporada enfrontant-se a l'Almoster a qui van guanyar per un resultat de 4 a 0.
El proper partit el disputarà aquest dissabte 20 d'agost, a les 6 de la tarda, contra el Atlètic Valls. El següent serà el dissabte 27 d'agost davant l'Espanya Canonja. El Marina iniciarà el campionat de lliga a casa, el cap de setmana del 10 - 11 de setembre, davant el UD San Salvador.

Comenta aquest article