Esports

Ivan Cervantes es proclama subcampió dels Sis Dies d'Enduro com a integrant de l'equip espanyol

Per Redacció

Ivan Cervantes en un moment dels Sis Dies d'Enduro celebrats a Finlàndia

El pilot cambrilenc Ivan Cervantes, com a integrant de l'equip espanyol, s'ha proclamat subcampió de la International Six Dayx Enduro 2011 (ISDE) celebrats aquesta setmana a Kotka i Hamina, a Finlàndia. Cervantes tornava a aquesta mítica competició per països, després de dues edicions en què no hi havia participat. El pilot cambrilenc, que en aquesta ocasió ha pilotat una Gas Gas EC300, va realitzar una molt bona cursa liderant l'equip de la RFME en tot moment.

Els guanyadors de la competició dels sis dies d'enduro van ser l'equip de Finlàndia a qui va seguir Espanya i els Estats Units en tercera posició. Ivan Cervantes, a més, va aconseguir la segona posició individual en E3. Sobre el resultat de la prova, Cervantes considera que "en un altre tipus de terreny haguéssim pogut posar les coses una mica més difícils a Finlàndia però corrent a casa seva i amb la pluja que ha caigut, ser segons ha estat un grandíssim resultat".
Pel que fa al comportament de la moto, Cervantes diu que "ha estat fantàstica" i que s'havia sentit molt còmode, "però m'he de preparar per a tornar al mundial d'E2 ja que en pocs dies, a Andorra, toca una nova prova del campionat mundial".

Comenta aquest article